Кишеньковий ніж CH Knives CH 3509

Довжина клинка, мм
  • 93
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3509

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 898

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CH 3509 – EDC складник, який відрізняється високою якістю збірки, просунутими конструкційними матеріалами, а також оригінальним і помітним зовнішнім виглядом.

Модель має стильний хай вписався " в сучасний дизайн, його запросто можна було б назвати молодіжним, або, наприклад, спортивним. Обриси ножа, титан і карбон в рукояті, стильні вибірки-полегшення, анодовані поверхні плашок, наводять на порівняння з сучасними гірськими велосипедами або іншими спортивними снарядами. В загальному стилі витримані і розташовані у навершя кліпса темлячное отвір.

Підтримують цей спортивний образ і технічні характеристики ножа. СН3509 компактний, легкий (140 г), ергономічний. Висока якість сучасних матеріалів і чудова підгонка всіх деталей роблять цей ніж не тільки зручним, але ще й міцним і надійним.
Матеріал рукояті – титановий сплав TI4 має малу питому вагу, зносостійкий і міцний, основною сферою його застосування є аерокосмічна, де він йде на виготовлення найбільш відповідальних вузлів і деталей.

Сталь клинка D2 добре відома по всьому світу саме як ножовий. Для неї характерна твердість, що забезпечує гостроту ріжучих кромок. А також міцність і зносостійкість, завдяки яким, ця гострота довго підтримується навіть при активній експлуатації клинка.
Вміст хрому в сплаві надає D2 корозійну стійкість, нехай дещо меншу, ніж у нержавеек, але все одно, що дозволяє, при належному догляді, значно продовжувати термін життя ножа виготовленого з нього.

Форма клинка – drop point, з помітно спрямованим уперед вістрям, яким досить зручно маніпулювати. Товщина по обуху добрих 4 мм, що робить цей ніж підходящим для силової роботи. Спуски прямі від верхньої чверті клинка. Підводи мініатюрні (менше 1 мм) і акуратні. Зведення досить тонка. Іншими словами, перед нами ніж з потенціалом до відмінного легкому резу. Величина вигину ріжучої кромки в її першої третини натякає на те, що і шинкування цим ножем буде досить зручною.

Осьової механізм, завдяки підшипників, дає блискавичний фліп з характерним дзвінким клацанням. Розкриття ножа відбувається як за допомогою плавця, так і з допомогою стильного подпальцевого отвори. Замок – frame lock з титанової пружиною, посиленою сталевим сухарем.

В цілому ніж виглядає модно-бадьоро-молодіжно». При цьому він не є просто стильною іграшкою, а цілком серйозним, надійним і функціональним EDC ножем, виконаному на рівні якості, гідному відомих брендів. Тільки ось, доступності ціни він ці відомі бренди впевнено перевершує, що буде корисно не тільки для молоді, але і для будь-якого нестаріючого душею любителя ножовий тематики.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 34
Товщина клинка, мм
  • 4.1
Довжина клинка, мм
  • 93
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».