Кишеньковий ніж Grand Way 13069

Довжина клинка, мм
  • 94
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 13069

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

448

Є в наявності

10

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way успішно працює на ринку України вже понад 10 років. Основною метою компанії є виробництво ножів, які задовольняють запити як найвимогливіших покупців, так і запити людей, які орієнтуються на невисоку вартість і простоту, але при цьому надійність продукції.

Товари Grand Way будуть цікаві для людей, які захоплюються активним відпочинком, полюванням, риболовлею, подорожами. Останнім часом зусилля компанії спрямовані на структурну зміну підходу до виробленої продукції шляхом впровадження системи контролю якості. На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Складаний ніж 13069 – це варіація на тему мілітарі-ножа та інструменту рятувальника-поліцейського. На виході ми маємо харизматичний, важкий складник - напівавтомат з замком лайнер-лок, флиппером і клинком в стилі американське танто (american tanto).

Оскільки перед ножами подібного штибу ставляться певні завдання, то це безпосередньо позначається на функціональності. Потрібна міцність і надійність? – в якості механізму запирання леза використовується замок лайнер-лок. Моментально розкрити ніж? – Конструкцією ножа передбачений підпружинений клинок, для розкриття якого, достатньо злегка натиснути на плавничок на спині ножа.

Замикаючої деталлю лайнер лока служить пружна платина (власне, вона і називається лайнером), яка упирається у задню частину клинка. Замок дуже невибагливий, надзвичайно зручний і простий.

Особливість «американського танто» — надзвичайно міцне вістрі, оскільки обух зберігає свою товщину практично по всій довжині. Невипадково на демонстраціях новинок з сімейства «тантоидов» можна побачити пробивання капотів автомобілів, листів металу і інший екстрім. Дії пробиваючого типу – це коник даних клинків.

Додаткова фішка цього ножа використання комбінації шайб – латунної та фторопластовою. Така комбінація шайб дозволяє досягти оптимального компромісу між міцністю осьового вузла ножа і легким ходом клинка.

Плюс, в конструкцію входять склобій і стропоріз, які взагалі постійно готові до дії. Склобою пробиваємо і руйнуємо тендітні перешкоди (скло, гіпсокартон), стропоріз ефективно зрізає стропи і автомобільні ремені. У поєднанні із загальною міцністю конструкції і «дуракоустойчивости», ми отримуємо не ніж, а цілий мультитул на випадок аварійних ситуацій.

Складаний ніж 13069 – відмінний вибір не лише для професіоналів, але і для любителів мілітарі-стилю і активного способу життя.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 29
Товщина клинка, мм
  • 3.25
Довжина клинка, мм
  • 94
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».