Ніж складаний Ganzo G7362 (довжина: 195мм, лезо: 80мм, сатин), зелений

Матеріал клинка

Ніж складаний Ganzo G7362 (довжина: 195мм, лезо: 80мм, сатин), зелений

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

650

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактна, практична і акуратна модель складного ножа Ganzo G7362 в зеленому кольорі. Навіть не враховуючи те, що дана модель у відкритому стані має довжину 195мм, він виглядає досить малим.

Клинок ножа виконаний з високоміцної нержавіючої сталі 440С. Порівнюючи з іншими нержавіючими сталями з вмістом вуглецю, саме дана сталь більш тверда, завдяки чому вона надасть ножу залишатися якомога довше гострим. Для збереження первісного вигляду за ножем потрібно невеликий догляд, а саме протирання сухою ганчіркою від вологи. Заточка даного ножа пряма, що автоматично перетворює його в універсальний складаний ніж. Поверхня клинка має спеціальне матове покриття, що не утворює відблисків від сонця, що може відволікати від роботи вдень.

Рукоятка ножа розділена на дві частини, одна частина що ближче клинку має також виконана з нержавіючої сталі, а інша її частина з склопластику G-10. Використаний матеріал має особисті переважні якості, а саме – підвищену міцність, довговічність, несприйнятливість до всіляких негативних факторів зовнішнього середовища.

Для фіксації ножа використовується практичний замок Auto Lock, дозволяє відкривати клинок тільки натисканням кнопки, а закривання взводом руки. На п'яті розмістилося отвір для підвіски аксесуарів.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Нержавіюча сталь
Загальна довжина, мм
  • 195
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».