Кишеньковий ніж Adimanti (Skimen-GB)

Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Adimanti (Skimen-GB)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

1 600

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Skimen – творіння майстра по ремонтуножей Руслана Скимена. Це перший ножиз дизайнерської серії Adimanti, воплощающийв собі зручність, логіку, респектабельність.Бренд Ganzo вже давно і міцно закрепилсяна ринку з репутацією производителянедорогих і якісних ножів. Даннаямодель продовжує сформовану тенденцію,і відповідає загальним принципам продукцииторговой марки.

Складнойнож відомої торгової марки Ganzo подойдетактивным людям, хто часто выбираетсяотдыхать на природу. Дана модельгодится для туристичних походів,полювання, риболовлі, кемпінгу, крім того, виможете використовувати її будинку принеобходимости. Форма леза весьмаудачна для наколювання і розрізання.Дуже популярний тип клинка, а саме,drop-point, серед людей, що займаються туризмом.

Воснове ножа – надміцна, износостойкаясталь марки D2. Захищений від коррозииметаллический сплав демонстрируетвысокие показники твердості. Значениетвердости у ножа – близько 60 одиниць пошкале Роквелла, що дуже добре дляданного виду продукції. Тип заточення –прямий. Довжина клинка становить восемьс половиною сантиметрів, товщина – трис половиною міліметри. Модель складна,лезо извекается за допомогою удобногозамка Flipper. Skimen надійним чином защищенот випадкового відкриття або закриття.Він безпечний у застосуванні, і имеетпростую конструкцію. Загальна довжина изделиявсего 20,5 сантиметри. Такі компактныегабариты дають перевагу ножу дляприменения кожен день. Його можнозапросто покласти в сумку або кишеню,і застосовувати за необхідності, модельвсегда під рукою.

Ручкаизделия виконана з сучасного,міцного і зносостійкого материалаG10. Це склотекстоліт, добре поддающийсяокрашиванию. Він без проблем выдерживаетдействие високих температур, до того ж,стійкий до механічних впливів.Шорстка рукоять має специальнойвыемкой, що робить її зручною длязахвата. Ніж щільно лягає в долоню,не зміщується і не вислизає у времяэксплуатации. Доступні кольори моделі– помаранчевий, чорний, зелений,темно-фіолетовий.

Весизделия – всього 120 грам. Легкий икомпактный ніж. Для комфортного ношениявы можете прикріпити його до кишені либок поясу, для цього тут имеетсяметаллическая кліпса. Принадність такихмоделей полягає в тому, що їх можноиспользовать в будь-якій ситуації, посколькуони завжди поруч. На своє изделиепроизводители дають один рік гарантії.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».