Нож складной CH Knives CH 3505-G10-black

1 відгук Код:  256063491
Матеріал клинка

Нож складной CH Knives CH 3505-G10-black

1 відгук Код:  256063491

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 66 оцінок )

980

Немає в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CH 3505 – лёгкий и компактный нож. Такие обычно называют то «пиджачниками», то «брючниками». Его можно было бы назвать даже «щепкой», если бы не одно существенное «но» (о котором позже).

Главное, что можно сказать о подобных ножах, так это то, что они делаются, прежде всего, для того, чтобы их можно было комфортно носить даже на кармане лёгкой одежды. Посаженный на клипсу, подобный складень никак не отягощает своего владельца. Он не вызывает чувства дискомфорта, не выделяется и не привлекает к себе лишнего внимания.

Всі ці якості у CH 3505 безумовно є.

Але крім того, у нього є вкрай оригінальний клинок з лихим, прямо яничарським фальшлезвием. Цей клинок доповнюється парою плавників, утворюють якусь подобу хрестоподібної гарди. Загальний вигляд виходить харизматичним і буквально «піратським».

CH 3505 нагадує флібустьєра одягненого в джентльменський смокінг. Дуже цікавий, цікавий ніж.

Що до технічної сторони питання, ніж зібраний акуратно, добротно і якісно. І було б дивно, якби було інакше. Адже це - CH Knives. Механіка фліппера і замок типу liner lock працюють чітко, без затримок і збоїв.

Сталь клинка - D2 інструментальна полунержавейка, добре відома своєю міцністю, зносостійкістю, тривалим збереженням гостроти ріжучої кромки. Заточка «з коробки» – дуже гостра.

Накладки з G10 приємно шорсткуваті на дотик.

Незважаючи на те, що головне якість цього джентльменського складення – компактність, CH 3505 ніяк не назвеш нудним і безхарактерним. Цей ніж безперечно варто вашої уваги, якщо ви шукаєте легкий кишеньковий ніж. У цій моделі поєднання вдалого дизайну та компактності приємно доповнюється цілком доступною ціною і цікавим дизайном.

Як бачите, у цього ножа достатній набір якостей, для того, щоб ви вибрали і купили саме його.

CH 3505 G10 BK виразно вас не розчарує.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 59-61
Товщина ручки, мм
  • 13
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Василь Мойсеєнко
    Відгук від покупця. Продавець: Квадрат S

    Ніж у використанні близько 2-х місяців. Влаштовує все. Був косяк із заточкою із коробки. Виправив.

    Переваги:
    Ціна, вага, розміри, склобій (ві же темлячний отвір), глибока посадка на кліпсу.
    Недоліки:
    Заточка з коробки була неякісна.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».