Пістолет пневматичний Beeman P17

6 отзывов

Код:  271390101

Пістолет пневматичний Beeman P17

6 отзывов

Код:  271390101

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

2 480

Нет в наличии

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Пневматичний пістолет Beeman P17 відрізняється хорошою ергономікою і чудовою точністю. Оптимально підійде як для спортивної і розважальної стрільби, так і для отримання базових навичок у поводженні з короткоствольною зброєю. Пістолет обладнань ручним запобіжником і регульованим по висоті і горизонталі цілком. Для більш комфортного прицілювання пістолет обладнань прицілом коліматора з можливістю регулювання.

Пневматика - це один з видів стрілецької зброї, в якому снаряд вилітає з дула під дією газу, що знаходиться під тиском. Сучасне пневматічна зброя призначений для полювання на дрібного звіра (кроликів, білок, куниць) і птицю, а також для розважальної (пейнтбол) і спортивної стрільби. Мисливці і любителі видів спорту, які передбачають стрільбу, зазвичай користуються пневматичною зброєю.

Такі пістолети і рушниці часто виявляються в будинках навіть тих, хто ніяким чином не має відношення ні до першого, ні до іншого роду діяльності.

Вся справа в тому, що купити пневматичні рушниці нескладно через відносно низьку ціну пневматичних рушниць і відсутності необхідності отримувати спеціальний дозвіл.

Далі використовувати їх можна як завгодно - починаючи розважальної стріляниною і закінчуючи способом захисту від злочинців.

На сьогоднішній день існує три основних типи пневматичної зброї: пружинно-поршневої, газобалонних і новітній, Мультикомпресійний з функцією попередній тиск.

Пневматичний пістолет Beeman P17 відрізняється хорошою ергономікою і чудовою точністю. Оптимально підійде як для спортивної і розважальної стрільби, так і для отримання базових навичок у поводженні з короткоствольною зброєю. Пістолет обладнань ручним запобіжником і регульованим по висоті і горизонталі цілик. Для більш комфортного прицілювання пістолет обладнань прицілом коліматора з можливістю регулювання

Характеристики

Начальная скорость пули
Калибр
Емкость магазина
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 6

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!