Штани тактичні M-Tac Зимові Arctic, оливковий, XL/R

Оставить отзыв Код:  276535713

Штани тактичні M-Tac Зимові Arctic, оливковий, XL/R

Оставить отзыв Код:  276535713

Размер: выберите нужный вариант

Продавец:Over Store

4.5/5  ( 123 оценок )

7 255

Нет в наличии

Гарантия. 6 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Утеплені брюки M-Tac Arctic для екстремально низьких температур. Дана модель була розроблена з урахуванням досягнень провідних виробників, а також досвіду і побажань працівників МВС і ЗСУ.

M-Tac брюки зимові Arctic орієнтовані на помірні фізичні навантаження, наприклад, тривале патрулювання. Комфортна експлуатація при температурі до - 25° C забезпечує утеплювач G-LOFT, що відповідає найвищим вимогам по теплоізоляції, при цьому має відмінні водовідштовхувальні властивості і незначну масу.

Особливості:

- Температура комфорту  -25°C     

- Утяжка в поясі на резинці

- Блискавка від низу до стегна дозволяє швидко знімати і надягати штани

- Регульовані підтяжки

- Високий пояс, що захищає нирки від переохолодження

- Ергономічна форма коліна

- Всі зони брюк, котрі піддаються інтенсивним навантаженням, посилені накладками з щільного зносостійкого матеріалу CORDURA 300D

- Прати у пральній машині

Утеплювач:    G-Loft щільність 150 грам/м2

Теплий, легкий і повітропроникний утеплювач навіть в екстремальних вологих і холодних погодних умовах. Відповідає всім високим стандартам і поєднує переваги органічного пуху зі зносостійкістю синтетичних волокон. Завдяки «ефекту запам'ятовування», мікроволокна автоматично повертаються до їх початкової та унікальної форми, навіть після багаторазового прання. Утеплювач G-LOFT® гарантує оптимальну теплоізоляцію та теплорегуляцію.

     

Зовнішня тканина:    мембрана водовідштовхувальна Cordura. Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, правоохоронних органах і органах спеціального призначення. 300d - це лінійна щільність, співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється в Деньє (denier). Ця одиниця вимірювання переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина.

Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA дуже високі, вона витримує значне розривне навантаження та роздираюче навантаження та має високу стійкість до витирання. Використовується для виготовлення одягу, чохлів, підсумків, тактичних рюкзаків тощо. Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона не має аналогів.

Характеристики

Гарантия
  • 6 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами