Окуляри Wiley X SABER ADV Smoke/Clear Matte Black Frame

Оставить отзыв

Код:  281917503

Окуляри Wiley X SABER ADV Smoke/Clear Matte Black Frame

Оставить отзыв

Код:  281917503

Продавец:Active Service

5/5  ( 33 оценок )

3 560

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Висококласні захисні окуляри з оправою класичного чорного кольору та набором з двох лінз різних відтінків: сірого (Smoke Grey)та прозорого (Clear).

ОПРАВА

Окуляри Wiley X SABER ADV Smoke/Clear Matte Black Frame відрізняються незрівнянною функціональністю та надійністю. За бажанням користувача класичні дужки можна швидко замінити на еластичну стрічку і навпаки, підлаштовуючи оправу під ту чи іншу ситуацію; а наносник можна відрегулювати під будь-який розмір та форму носа. Усі змінні лінзи відповідають найвищим стандартам балістичного захисту: вони здатні протистояти частинкам, що рухаються зі швидкістю до 910 км/год. Таким чином, окуляри можна вільно підлаштовувати під різні зайняття та умови освітлення, не переживаючи за безпеку.

ЛІНЗА SMOKE GREY

Рівномірно послаблює світло у всьому видимому діапазоні, завдяки чому користувач бачить ті ж самі кольори у тому ж самому співвідношенні, що і без маски. Оптимально підходить для умов яскравого зовнішнього освітлення; надзвичайно ефективно пригнічує відблиски. Полікарбонат, з якого виготовлена лінза, є стійким до розтріскування та доповнений додатковим покриттям для захисту від подряпин. Лінза блокує 100 % шкідливого ультрафіолету в діапазонах UVA та UVB.

ЛІНЗА CLEAR

Прозора лінза забезпечує перш за все механічний захист для очей та оточуючої ділянки обличчя. Полікарбонат, з якого виготовлена лінза, є стійким до розтріскування та доповнений додатковим покриттям для захисту від подряпин. Максимальна прозорість дозволяє чітко бачити всі відтінки кольорів. Оптимальні умови використання — туманна та похмура погода, вечірні/ранкові сутінки та всередині приміщень. Лінза блокує 100 % шкідливого ультрафіолету в діапазонах UVA та UVB.

Стійкі до розтріскування полікарбонатні лінзи Selenite™ відповідають балістичним військовим стандартам MIL-PRF-32432(GL), а також стандартам ANSI Z87.1-2010 (зіткнення на високих швидкостях та з масивними предметами), EN-166 FT (стійкість до швидкісних частинок при екстремальних температурних умовах) та американському федеральному стандарту безпеки праці OSHA 1910.133(b)(1)(i). Лінзи дають 100 % УФ-захист при повній відсутності спотворень зображення. Покриття T-Shell™ забезпечує стійкість до подряпин у екстремальних умовах. Регульований наносник підлаштовується під будь-який розмір і форму носу/перенісся, а дужки мають телескопічну конструкцію для налаштування під розмір голови. Низький профіль окулярів забезпечує сумісність з приладами нічного бачення. Можливе встановлення діоптричних вставок (Wiley X Prescription Lens Carrier, продаються окремо).

Характеристики:

Балістичні: +

Розмір голови: medium – XXL 

Колір оправи: чорний

Габарити: 44 х 25 х 120 мм

Лінзи у комплекті: Smoke Grey, Clear

Світлопропускання: 15 % (Smoke Grey), 89 % (Clear)

УФ-захист: 100 % UVA, 100 % UVB

Відповідність стандартам: MIL-PRF-32432(GL), ANSI Z87.1-2010, EN-166 FT, OSHA 1910.133(b)(1)(i).

Додатково: телескопічні дужки з можливістю заміни на еластичний ремінь

Характеристики

Материал линз
  • Полікарбонат
Цвет
  • Черный
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами