Кулі Specna Arms 0.43g Ultimate Heavy 1000шт

Оставить отзыв

Код:  281949298

Кулі Specna Arms 0.43g Ultimate Heavy 1000шт

Оставить отзыв

Код:  281949298

Продавец:Active Service

5/5  ( 27 оценок )

903

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Високоякісні прецизійні кульки від відомого виробника Specna Arms. Цей бренд відомий перш за все якістю та іноваційністю у виробництві страйкбольних приводів, однак це в повній мірі стосується і супутніх товарів, у тому числі кульок. 

Ця марка кульок, завдяки особливій технології виробництва, забезпечує дуже високу точність з низьким розбросом. На фінальній стадії процесу кожен “снаряд” ретельно полірується до глянцевої поверхні, а для забезпечення надійної роботи з високоточними стволиками на цю поверхню наноситься спеціальний шар, що зменшує тертя (також ця особливість дає більш ефективну взаємодію з гумками хоп-апу).

Ретельний контроль якості здійснюється на всіх етапах виробництва, що гарантує ідеально круглу форму без якихось видимих швів чи виїмок. А чудова повторюваність пострілів досягається завдяки відсутності бульбашок повітря та точному розташуванню центру ваги кожної кульки.

Діаметр кульки складає 5,95 мм з допустимим відхиленням до 0.005 мм у кожну сторону, а різниця у вазі між окремими кульками не перевищує 0,01 г. Завдяки цьому кульки цілком придатні для стандартних стволиків, однак всі їх можливості розкриваються у високоточних стволиках.

Окремо наголосимо, що ця марка боєприпасів відноситься до важких (0,43 г), вона розрахована переважно на далекобійні приводи високої потужності — такі, як снайперські гвинтівки або тюнінговані автомати. Кульки не є біодеградабельними, тому їх використання на природі не рекомендоване.

Характеристики:

Вага кульки: 0,43 г

Кульок в упаковці: 1000

Колір: білий

Біодеградабельні: -

Характеристики

Калибр, мм
Дополнительные характеристики
  • Стандартні
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления