Пістолет-кулемет Cyma MP5 CM.041B Blue Limited Edition (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв Код:  281950253

Пістолет-кулемет Cyma MP5 CM.041B Blue Limited Edition (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв Код:  281950253

Продавец:Active Service

5/5  ( 36 оценок )

11 132

Нет в наличии

3

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Пістолет-кулемет Cyma MP5 CM.041B Blue Limited Edition — високоякісна страйкбольна копія класичного Hekler&Koch MP5.

Кожен екземпляр несе унікальний серійний номер та відрізняється високою якістю. Верхня та нижня частина ствольної коробки дуже ретельно підігнані одна до одної, без проміжків та люфтів. Основний матеріал конструкції — метал (з цинкоалюмінієвого сплаву зроблено, зокрема, верхню частину ствольної коробки, зовнішній стволик, прицільній пристрої, приклад та  полум’ягасник). Тильник прикладу та нижню частину ствольної коробки з пістолетною рукояткою виготовлено з нейлону (того ж самого, який використовується для бойової зброї). Штатний полум’ягасник можна зняти — під ним знаходиться ще одна насадка на ствол, доповнена стандартною 14-мм різьбою для встановлення глушника.

Зсунувши ручку перезарядки, можна отримати доступ до регулятора хоп-апу. Також варто зазначити, що у цій моделі достатньо виштовхнути два штифти, аби розібрати привід на дві частини, отримавши доступ до камери хоп-апу та внутрішнього стволика. Це значно полегшує заміну гумки хоп-апу. Втім, така необхідність виникає дуже рідко: внутрішній стволик діаметром 6,03 мм виконаний з високоякісної латуні, а гумка хоп-апу не відрізняється за якістю від топових рішень від відомих виробників на кшталт CA, G&P або G&G.

Всередині встановлено посилений гірбокс версії v2, його сталеві шестерні закріплені у зміцнених 7-мм втулках. Металева направляюча пружини також має посилену конструкцію, вона оснащена підшипником, що позитивно впливає на ефективність: пружина M120 забезпечує початкову швидкість кульки близько 122 м/с. Полімерний поршень доповнено сталевими зубцями, а циліндр типу 1 має чорне нікельоване покриття на мідній основі, що дає майже ідеально рівну поверхню. Ще однією перевагою цієї моделі є набір з “тихих” голів поршня та циліндра (виготовлених з алюмінію з анодованим покриттям синього кольору), а також наявність підшипника у голові поршня. Мотор приводу оснащений неодимовими магнітами, він має підвищений обертальний момент.

Загалом надійність та ефективність роботи механізму вразить навіть найвибагливіших користувачів. При цьому варто додати, що привід цілком сумісний з запчастинами та аксесуарами від інших виробників, що значно полегшує різноманітні модифікації.

Комплектація:

- привід;

- бункерний магазин на 200 набоїв;

- рукоятка перенесення вогню

Акумулятор Ni-Mh та зарядний пристрій не у всіх партіях. Радимо уточнювати наявність акумулятора та зарядного пристрою перед покупкою!

Кожен привід проходить контроль якості з тестовим відстрілом на хронографі XCORTECH X3200.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~122 м/с

Дульна енергія: ~1,41 Дж

Версія гірбоксу: v2

Діаметр втулок гірбоксу: 7 мм

Матеріали: алюміній, нейлон

Довжина: 710 мм

Довжина внутрішнього стволика: 220 мм

Діаметр внутрішнього стволика: 6,03 мм

Вага: 2815 г

Колір: чорний

Акумулятор у комплекті: + (Ni-Mh, 8,4 В, 1200 мАг)

Тип магазину: бункер

Місткість магазину: 200 кульок

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами