Пистолет сигнальный Ekol Majarov11926

13 отзывов

Код:  292728658

Пистолет сигнальный Ekol Majarov11926

13 отзывов

Код:  292728658

Цвет: Черный

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

2 820

2 600

Нет в наличии

30

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Стартовый пистолет Ekol Majarov Black 11926

Виробник: Туреччина, Ekol Voltran Company

Призначення: сигнально-шумовий пістолет (репліка ПМ)

Діаметр каналу ствола: 9 мм

УСМ: подвійної дії

Місткість магазину: 7 + 1

Довжина: 16,2 см

Ширина і висота: 3,7 см x 11,5 см

Склад стовбура і магазину: сталь

Склад корпусу: металевий сплав

В основі рукояті: пластик

Мушка з цілком: є

Запобіжник: є, ручний

Склад комплекту: пістолет, паспорт, кейс для зберігання

Гарантійний термін експлуатації: 1 рік

Колір чорний

Вага: 570 г

-

Чому варто купити пістолет сигнальний Ekol Majarov чорний (Z21.2.021)

Виробник подбав про зберігання приладу. Модель компактна, має загальну довжину 16 см. Це дозволяє приховано переносити пістолет під одягом, без зусиль підібрати кобуру. Для зручності в комплекті з приладом поставляється пластиковий кейс, який запобіжить від запилення і вогкості.

Вам буде зручно. Конструкція пістолета передбачає легку розбирання. Все, що необхідно, - відсунути і утримати спускову скобу, трохи просунути затвор назад і, піднявши його, зняти. Функцію затримки затвора в даній моделі виконує магазин. Для зняття затвора його необхідно дістати. На відміну від попередньої моделі Ekol Major, для вилучення магазина передбачена спеціальна кнопка скидання на лівій стороні. Виріб добре сидить в руці. Завдяки рифленої поверхні рукояті знижений ризик її вислизання. Відкритий курок спрощує взвод. Відгуки про Ekol Majarov говорять про плавній роботі спускового гачка. Завдяки подвійному УСМ можна, одного разу вставивши патрон в патронник, стріляти до повного відстрілу магазину без необхідності попереднього зведення. Прилад обладнаний запобіжником, який розташований зліва. Відмітка «F» означає, що стартовик готовий до стрільби. Права сторона вироби містить отвори для виведення газів і викидач відпрацьованих гільз.

Ви отримаєте виріб з якісного металу. Корпус стартового пістолета Макарова виготовлений з збройового сплаву, добре переносить механічні навантаження і підвищену температуру. Шар оксидної плівки формує захист силуміну від корозії, подряпин, відколів і тріщин. До того ж, воронение створює неповторну респектабельність. Пластикові деталі на щічках рукояті і п'яті магазину покликані зменшити вагу конструкції. Ударостійкий пластик не поступається по міцності металевим аналогам.

Підшукуєте пневматику? Радимо звернути увагу на моделі - Webley Typhoon, Crosman C11.

-

Важливо! Призначення приладу - сигнально-шумова і спортивна стрільба. Будь-які модифікації з метою отримання бойової зброї переслідуються законом.

Характеристики

Калибр
Общая длина
  • 162
Емкость магазина
  • 7 + 1
Вес, г
  • 580
Предохранитель
  • Ручной
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 13

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы