Очки тактические MIL-TEC Brille ANSI EN 166 15615702

Оставить отзыв

Код:  292728718

Толщина линз
  • 2.4 мм

Очки тактические MIL-TEC Brille ANSI EN 166 15615702

Оставить отзыв

Код:  292728718

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

2 030

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Очки тактические MIL-TEC Brille ANSI EN 166 Black, 15615702

Ваші очі будуть захищені від впливу сонячних променів, пилу і осколків за допомогою тактичних окулярів MIL-TEC Brille чорного кольору.

Магазин Шериф пропонує низькі ціни, доступні кожному.

1.Детальний огляд тактичних окулярів Brille ANSIEN 166 ТМ MIL-TEC

Тактичний аксесуар гарантує максимальний огляд, корпус виготовлений з високоякісного пластику. Незважаючи на щільне прилягання оправи до особи, окуляри не запотівають зсередини за рахунок спеціального покриття. Лінзи виконані з ударостійкого ПОЛІКОРБОНАТ, який стійкий до появи тріщин і подряпин. Вони витримують навантаження від 200 до 500 кДж, що приблизно в 200 разів міцніше будь-якого іншого скла. Стандарт EN166 ― це збільшена надійність балістичних окулярів. Окуляри-маска захищають очі від впливу сонячних і ультрафіолетових променів (УФ 400). У комплекті, крім основної лінзи, йдуть дві змінні: один з ефектом затемнення, друга ― жовтого кольору. Жовті найчастіше використовуються для збільшення різкості картинки в туманних і похмурих умовах. Ефект затемнення знижує яскравість зображення в сонячну погоду. Еластична гумка з регулятором дозволить зафіксувати окуляри на голові або касці. За допомогою каверу, окуляри будуть щільно і надійно закріплені на шоломі. Антибактеріальна прокладка-демпфер на оправі запобігає появі подразнення шкіри навколо очей. Для комфортного перенесення і зберігання окуляри можна покласти в чохол чорного кольору, який йде в комплекті. Для того щоб тримати окуляри в чистоті, до них додається серветка з мікрофібри. Дана модель має вагу 200 грам, завдяки чому не створює відчутною тяжкості. У нашій країні таке спорядження, як окуляри, не входить в комплект обов'язкового обмундирування, але завжди є можливість придбати їх самому, асортимент даних товарів в нашому магазині Шериф досить великий.

Характеристики

Особенности
  • Съемные линзы
Толщина линз
  • 2.4 мм
Комплектация
  • Три сменных линзы в комплекте: солнцезащитная, контрастная и прозрачная Мягкий чехол из микрофибрового материала
Страна регистрации бренда
  • Германия
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами