Противоосколочные очки Pyramex V2G Plus темные

Оставить отзыв

Код:  292728763

Толщина линз
  • 2.4 мм

Противоосколочные очки Pyramex V2G Plus темные

Оставить отзыв

Код:  292728763

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

1 150

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Противоосколочные очки Pyramex V2G Plus

Якщо ви хочете купити захисні окуляри, то вам пощастило, адже в магазині є відмінний вибір даної продукції від компанії PYRAMEX. Цей лейбл народився в США, працюючи з 1991 р, і отримавши за останні п'ятнадцять років шалену популярність, сьогодні він входить до четвірки найбільш затребуваних постачальників і виробників у своїй сфері. Погодьтеся, адже робота професіоналів завжди оцінюється по заслугах, а це, в першу чергу, якість товару, що випускається, а не його ціна. Ось і ПІРАМЕКС довіряють багато великих компаній по всьому світу ― у них грандіозний асортимент захисної продукції (для зору, дихальних органів, слуху і голови в загальному).

Характеристики балістичних окулярів V2G Плюс

Почати варто, мабуть, з того, що лінзи подвійні, виконані з полікарбонату ― PC (самого міцного матеріалу на поточний момент) і ацетату (внутрішня гнучка поверхня), покриті антіфога (Anti-Fog) ― протитуманним шаром. Завдяки таким якостям, окуляри В2 Пірамекс не пітніють при зміні температур в незалежності від зовнішніх умов і мають стійкість до подряпин.

Дана модель відноситься до закритого типу захисних окулярів ― облягає поверхню, що захищається з усіх боків, а також має кліматичний відвід, що запобігає скупчуванню небажаного конденсату на обличчі носящего.защітние окуляри Пірамекс

Добре продумана посадка очок, через кріплення ременя, кут нахилу якого регулюється автоматично, їх можна носити разом з шоломом (без різниці, в якій послідовності надягати ці предмети екіпіровки).

Окуляри призначені для захисту від свинцевого дробу, дрібних осколків і травматичної зброї. Окуляри витримують постріл з травматичної зброї зі стандартним патроном з відстані 3 метри і більше. Захист від свинцевого дробу забезпечується при пострілі з відстань 25 і більше метрів.

гарантія безпеки окулярів PYRAMEX

Удосконалена модель балістичних очок V2G ― V2G Plus від американців з PYRAMEX ― прекрасний засіб захисту очей, в першу чергу, від осколків. Ви здивуєтеся тому, наскільки довгий список сертифікатів і стандартів з безпеки, яким вони відповідають:

― Це і вимоги американського інституту стандартизації до властивостей лінз і міцності оправи (2003 г.), згідно з яким захисні окуляри повинні витримувати пряме попадання сталевого об'єкта з d = 6,4 мм на швидкості від 50 до 100 м / с. При цьому так само проводяться випробування тиском важкого предмета на окуляри і маски. Так от, наші захисні окуляри навіть перевищують ці вимоги.

― Американський стандарт ставить планку вище, ніж, наприклад, європейський ― CE EN166, за яким так само сертифіковані V2G Plus, т. Е. Повинні витримувати 6,25-міліметровий сталева кулька на швидкості 45м / с.

― MCEP GL-PD 10-12 ― військовий стандарт безпеки, що регулює рівень ударних навантажень, т. Е. Здатність, в даному випадку балістичних очок, витримувати удари (3,8 мм до 200м / с).

― CSA стандарт Z94.3-07 регулює заходи запобігання від ультрафіолетового випромінювання. Окуляри Пірамекс V2G Plus мають максимальний рівень захисту від UV спектру (400).

застосування Протиосколковий очок V2G Plus

Виходячи з даних параметрів, дані захисні окуляри можна використовувати в наступних цілях:

― Показник промислової безпеки дозволяє застосовувати даний товар на будівництві та промислових об'єктах;

― Як спортивну захист очей: у швидкісних дисциплінах (мото-, вело, лижі, в т. Ч. І водні) і екстремальних (наприклад, парашутний).

― В якості тактичної екіпіровки для реальних операцій різного призначення і воєнізованих змагань.

Але варто пам'ятати, що ні від хімічних реагентів, ні від розплавленого металу, дані окуляри вас захистити не зможуть, так що будьте уважні при виборі.

Заходи догляду за захисними окулярами Пірамекс

Варто пам'ятати, що для хорошої служби і довговічності тактичні окуляри потребують особливої уваги: очищати їх можна тільки водою, для протирання використовувати тільки м'який Памук / бавовна або мікрофібру, витирати слід акуратно, не завдаючи механічних пошкоджень. Не використовуйте для чищення абразивні і лужні засоби, аміак, розчинники.

Для більшої обережності при транспортуванні окуляри укомплектовані захисною плівкою.


Виробник: PYRAMEX

Характеристики

Толщина линз
  • 2.4 мм
Вес
  • 80 г
Страна регистрации бренда
  • США
Гарантия
  • 3 месяца
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами