Очки тактические Bolle X1000

1 отзыв

Код:  292728913

Толщина линз
  • 2 мм

Очки тактические Bolle X1000

1 отзыв

Код:  292728913

Цвет линз: Прозрачный

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

3 000

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Очки тактические MIL-TEC Bolle X1000, 15634600

1. Характеристики очок Боллє X1000 від Міл-Тек

Торгова марка: Sturm Mil-Tec, Німеччина

Оригінальна назва: TACT.BRILLE BOLLÉ®X1000 (15634600)

Модель: репліка захисних окулярів-напівмаски французького бренду Bolle

Сертифіковані згідно з нормами: STANAG 2920 V50, EN160, EN207 YAG

Лінзи (знімні): полікарбонат товщиною 3 мм

Колір лінз: прозорі

Ударостійкість: витримують попадання сталевого сферичного кулі діаметром 6 мм, що мчиться на швидкості 205 м / с

Покриття: Antifog (протитуманні) і Antiscratch (Антіцарапін)

Захист від ультрафіолетового випромінювання: є, 100%

Матеріал оправи: термопластичний вулканізат (TPV)

Тип вентиляції: непряма

Потиличний ремінець-гумка: регульований, на липучці з силіконовим оголів'ям і системою швидкого зняття QRS (Quick Release System)

Колір оправи і ремінця: чорний

Для зберігання: жорсткий футляр на блискавки + м'який чохол

2. Особливості очок балістичних MIL-TEC Bolle X1000

«Шериф» представляє нове покоління протиосколочна захисних окулярів, виконаних у вигляді напівмаски. Розроблялися вони для армії і поліції. Можуть використовуватися в стрілецькому спорті, Пейнтболісти, страйкболістов і т. Д. Завдяки вузькому профілем оправи їх зручно носити разом з противопульним шоломом НАТОвського стандарту (наприклад, з каскою HAGOR-BH01).

Перше, що варто відзначити в конструкції, - це наявність невеликих отворів, які прикриті тонким шаром легкопродуваемого поролону. Вони є як зверху, так і знизу. Подібне рішення забезпечує вентиляцію, яка в сукупності з покриттям ANTIFOG запобігає запотівання скла. Однак для кращого ефекту (при посиленого навантаження, коли Ви розпаленілі, спітніли) рекомендуємо все-таки не ігнорувати спеціальні антизапітніває спреї.

Захисні окуляри MIL-TEC Bolle X1000 щільно прилягають до обличчя. Прорезиненная антиковзаюча вставка з внутрішньої сторони пом'якшує тиск корпусу і захищає шкіру від натирання.

Ремінець кріпиться до «петелька», розташованим з боків оправи. Фіксується за допомогою велкро. Надягання його і зняття здійснюється дуже швидко. Ширина головного ремінця - близько 3,5 см. Для збільшення міцності його зробили багатошаровим. Тягнеться досить добре, тримає міцно. Зверніть увагу на «хвилясту» структуру з виворітного боку. Таким чином, посадка ремінця на голові стає більш надійною (зменшується ковзання).

Є також чохол з мікрофібри, який надягає на ремінь. Їм можна протирати скла. Якщо немає потреби в окулярах, цим же самим чохлом можна їх цілком накрити. При транспортуванні, скажімо, в рюкзаку він захистить лінзи від ушкоджень.

Тактична напівмаска Боллє X1000 сумісна зі звичайними окулярами (з діоптріями): надівається зверху і закріплюється за допомогою бічних елементів з прорізами. Це дуже важливо для людей з порушеним зором.

Рамка термостійкість, не боїться деформацій, досить легко гнеться.

Б'ються полікарбонатні лінзи виконані моноблоком, мають злегка опуклу форму, що гарантує панорамний огляд. При бажанні Ви можете вийняти скла і замінити іншими (в даний комплект запасні лінзи не входять).

Петлі і застібка-карабін, якими оснащений транспортувальний футляр, дозволяють підвісити його на пояс або інше спорядження.

Виробник: MIL-TEC

Характеристики

Толщина линз
  • 2 мм
Страна регистрации бренда
  • Франция
Гарантия
  • 3 месяца
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы