Черевики тактичні Lesko 998 Green 39 спецвзуття мілітарі

Черевики тактичні Lesko 998 Green 39 спецвзуття мілітарі

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 516 оцінок )

1 951

1 773

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Демісезонні армійські черевики

Тривалі піші походи, вимагають ретельного підбору, як спорядження, і відповідного зовнішнього вигляду. Погодьтеся, що долати великі, складні маршрути, при цьому бути готовим до будь-яких непередбачених ситуацій і погодних умов, набагато приємніше і легше. Важливим елементом гардеробу кожного службовця або любителя нестандартного відпочинку є надійне, зручне взуття.

Так, армійські черевики Lesko це демісезонний варіант, стійкий до щоденного носіння, що витримує найрізноманітніші навантаження та впливи. Дана модель оснащена масивною, міцною підошвою. Вона не промокає, навіть за тривалого перебування у вологих умовах, і зберігає ноги від промерзання. Основними матеріалами виробу є нейлон та замша. Вона демонструє хорошу зносостійкість та морозостійкість, не вимоглива у догляді. Укріплена шкарпетка, захистить стопу від травм та ударів.

Тактичні черевики стануть незамінною річчю для мисливця та рибалки. Вони міцно фіксуються до стопи за допомогою шнурівки, і щільно облягають ногу, захищаючи гомілковостопний суглоб від випадкових вивихів. Внутрішня устілка, що індивідуально підлаштовується під анатомічні особливості стопи, і не завдає зайвого дискомфорту. Міцні та комфортні, чоловічі черевики, не обтяжують ногу навіть при тривалій ходьбі, що запобігає появі відчуття втоми в кінці насиченого дня.

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал верху
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами