Ніж Opinel №8 Outdoor earth-green (001715)

Оставить отзыв Код:  312452554

Ніж Opinel №8 Outdoor earth-green (001715)

Оставить отзыв Код:  312452554

Продавец:Pro Shop

3.7/5  ( 279 оценок )

864

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножі Opinel №8 Outdoor Earth:

Французька компанія Опинель займається виробництвом ножів для найрізноманітніших цілей. Так, в асортименті цієї компанії можна побачити ножі для будинку, ремонту, саду і туризму. Туристичні ножі також діляться на безліч категорій, однак більшість з них універсальні і підходять для застосування у найважчих умовах.

Ніж Opinel №8 Outdoor Earth є одним з туристичних, багатофункціональних ножів. Такий ніж можна брати з собою в будь-похід: будь то полювання, рибалка або просто відпочинок на березі річки чи в лісі. Цей ніж має класичне для більшості моделей цього виробника виконання і розкладне конструкцію.

Клинок має стандартну форму, проте його особливістю є наявність комбінованої заточування ріжучої кромки (полусеррейтор), що дозволяє різати навіть самі щільні предмети, наприклад, мотузку або дрібні гілки. Виготовляється клинок з шведської нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27. На ножах, виготовлених з такої сталі, зазвичай стоїть позначка «inox».

Рукоятка виготовлена з високоміцного пластика. А точніше - з матеріалу, який вже став класикою для складання туристичних ножів - поліаміду, армованого скловолокном. Даний матеріал ударостійкий, не сприйнятливий до води і витримує температури в діапазоні від -40 до +80 С. Також, в ручку вбудований свисток для екстрених ситуацій, гучністю до 110 dB і є отвір під темляк для зручного транспортування.

В якості фіксує клинок пристрою, використовується стандартний варіант для компанії Опинель, а саме - замок "Virobloc".

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».