Ніж Morakniv Bushcraft Forest S (12493S)

Оставить отзыв Код:  316573606

Ніж Morakniv Bushcraft Forest S (12493S)

Оставить отзыв Код:  316573606

Продавец:Фостор

4.5/5  ( 21 оценок )

1 000

Нет в наличии

Гарантия. 25 лет Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножа Morakniv Busacraft Forest S (12493S):

Модель ножа Morakniv Bushcraft Forest S (12493S) є прекрасним робочим інструментом, і призначення його – полювання і виживання в дикій природі. Сама назва bushcraft дослівно означає вміння жити далеко від благ цивілізації з мінімумом спорядження. Тобто, такий виріб, перш за все, зацікавить екстремалів і вижівальників. Ну і звичайним мандрівникам і просто любителям провести свій відпочинок за містом ніж теж згодиться.

Як відомо, продукція Morakniv являє собою поєднання прекрасних робочих характеристик і невисокої вартості. Дана модель це тільки підтверджує правило. Піхви з пластику оснащуються кріпленням для ременя, також передбачено отвір для відтоку води. Тип ножа – фіксований. Рукоять має дуже зручні подпальцевые виїмки, тому тримати виріб і користуватися ним дуже комфортно. У складі рукояті – пластик і гума. Ергономічна ручка, ніж не ковзає під час використання.

Лезо ножа тоншає до кінчика, форма клинка нестандартна. Поверхня клинка відполірована до дзеркального блиску. У складі леза – сталь шведської марки Sandvik 12C27, захищена від іржі. Твердість досягає близько 57-58 одиниць за шкалою Роквелла. Клинок добре підходить для вичищення, виколупування, скобления, що особливо актуально в умовах дикої природи. Відмінна ріжуча здатність. Залізо здатне витримувати значні навантаження під час різання. Воно довго буде тримати заточку. У доповненні до кресалу ніж дозволить вам без праці розвести вогонь в умовах лісу.

Товщина клинка становить близько двох з половиною міліметри. Довжина досягає 23,2 см, довжина леза – 10,9 сантиметри. Переважати ніж 146 грамів, він досить легкий, і чудово лягає в руку. Товщина рукояті – 2,3 сантиметри.

Характеристики

Твердость клинка
  • 57 HRC
Гарантия
  • 25 лет
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».