Ніж Victorinox Spartan City 3D Kyiv

Оставить отзыв Код:  316574602

Ніж Victorinox Spartan City 3D Kyiv

Оставить отзыв Код:  316574602

Продавец:Фостор

4.5/5  ( 21 оценок )

941

Нет в наличии

Гарантия. 25 лет Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис складного ножа Victorinox Spartan UKRAINE city Київ 1.3603.3R30:

Складаний ніж Victorinox Spartan Vx13603.3R30 – сувенірна версія одного з найпопулярніших доладних ножів швейцарського бренду Викторинокс. Оптимальна комплектація кишенькового мультитула, ефектно підкреслена колоритним дизайном, де на тлі темної глянцевою рукояті, красуються головні символи одного з найдавніших і найкрасивіших міст на світі – Києва.

Серед таких символів легко пізнати обриси пам'яток історії та архітектури – Андріївської церкви та собору Софії Київської, що охороняються ЮНЕСКО. Також на розписаної рукояті ножа можна побачити знаменитий пам'ятник Богдану Хмельницькому на коні, зведений в кінці 19 століття.

Одним із символів Києва є пам'ятник засновникам міста – Кию, Щеку, Хориву і сестрі їх – Лыбеде. Цей ефектний меморіал, створений за мотивами знаменитої легенди, надає впізнаваності складаного ножа Victorinox Spartan, присвяченому улюбленому всіма нами місту.

Функціонал представленого мультитула сформований 9 функціями. До їх числа відноситься велике лезо з гладкою заточуванням ріжучої кромки і виїмкою для нігтя, яка дозволяє зручно і легко відкрити складений мультитул. В умовах далеких від домашніх стін, таке лезо зможе стати повноцінною альтернативою звичному кухонного ножа. Доповненням великого клинка є більш маленьке лезо, призначене для очищення або декорування фруктів і овочів, а також для виконання ряду різноманітних декоративно-прикладних робіт.

Також в комплектацію Викторинокс Спартан включені багатопредметні інструменти з функціями відкривачки для пляшок, доповненої плоскої міні викруткою і консервний ніж, де також передбачені викрутка і пристосування для зняття ізоляції.

Тут же присутній штопор і ще один багатоцільовий інструмент – шило-кернер, а також традиційні для більшості швейцарських мультитула Викторинокс аксесуари – пінцет і зубочистка.

Завершує список функцій такого складного ножа вбудоване в рукоять сталеве кільце. З його допомогою улюблений Victorinox Spartan можна надійно закріпити на зв'язці ключів або брелоку, і завжди мати при собі набір універсальних інструментів, корисних як в побуті, так і на заміському пікніку.

Викторинокс Спартан, прикрашений пам'ятними зображеннями Києва, стане прекрасним подарунком для жителів столиці та її гостей, які, напевно, ще не раз сюди повернутися.


Характеристики

Гарантия
  • 25 лет
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».