Ніж Morakniv Bushcraft Survival Нержавіюча сталь Чорний колір Кресало

Оставить отзыв Код:  316574776

Ніж Morakniv Bushcraft Survival Нержавіюча сталь Чорний колір Кресало

Оставить отзыв Код:  316574776

Продавец:Фостор

4.5/5  ( 21 оценок )

1 211

Нет в наличии

1

Гарантия. 25 лет Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание


Опис ножа Morakniv BushCraft Survival, нержавіюча сталь, 11835:

Основна відмінність ножа для виживання Mora Bushcraft Survival від більшості інших похідних ножів – наявність в комплекті алмазного точила і кресала.

Цим найгострішим ножем легко різати папір, стругати деревину. Ніж Mora Bushcraft Survival має довжину клинка 109 мм, що робить його досить компактним. Рукоять з м'якого каучуку дуже ергономічна. Маса ножа разом з чохлом - всього лише 212 грамів.

Знаменита шведська сталь Sandvik, використовувана для виготовлення клинка даної моделі Мора Бушкрафт, містить 0.6% вуглецю. Також для запобігання корозії сталь доданий хром (близько 15%). Надійний клинок максимальною товщиною 2,5 мм заточений за допомогою лазера в кращих традиціях шведського виробника ножів Mora.

Ніж Мора Бушкрафт Survival оснащений системою висікання іскор Mora FireSteel. Обух клинка виготовлений спеціально для використання його з кресалом - слід лише з натиском різко провести по стержню, і з'явилися іскри температурою 3000 градусів за Цельсієм легко воспламенят сухий мох, листя, тирсу. Высекаемые іскри дуже яскраві, так що ніж Mora Bushcraft Survival можна використовувати для подачі аварійного сигналу в темний час доби.

Встановлений на піхвах Mora Bushcraft Survival алмазний брусок Diamond Honer дозволяє привести ніж в порядок в будь-якому місці, в будь-яких умовах. А адже гострий ніж - одне з найважливіших умов виживання туриста. Так що даний набір Вас ніколи не підведе!

В комплект входять ніж, кресало і шліфувальний брусок. Клинок з холоднокатной нержавіючої сталі Sandvik довжиною 106 мм. Обух клинка виготовлений спеціально для використання його з кресалом. На піхвах є алмазний шліфувальний брусок. У комплект також входять дві кліпси для кріплення.

Характеристики

Твердость клинка
  • 58-60 HRC
Гарантия
  • 25 лет
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».