Пневматична гвинтівка Gamo HPA Mi приціл 3-9х40 (61100791-MIGT) (FQ774975) — Уцінка

Пошкоджено паковання

Пневматична гвинтівка Gamo HPA Mi приціл 3-9х40 (61100791-MIGT) (FQ774975) — Уцінка

Продавець:

13 932

7 000

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Gamo HPA Mi Maxxim IGT — новинка на ринку України. Пневматика з глушником Whisper Maxxim від компанії Gamo, ця система заглушення шуму пострілу, що являє собою дуло з інтегрованим глушником і дульним гальмом, що зменшує відбій під час пострілу. Обладнана газовою пружиною «IGT System» (Inert Gas Technology). Ложе гвинтівки виготовлене з ударостійкого полімерного матеріалу останнього покоління.

Вона також обладнана м'яким потиличником системи SWA(SHOCK WAVE ABSORBER) — ексклюзивний амортизатор відбою GAMO, який знижує відчуття відбою на 74%. Це досягається завдяки трикомпонентній конструкції потиличника. А також CAT (Custom Action Trigger) двофазним регульованим спуском, завдяки використанню новітніх технологій компанії Gamo вдалося досягти небувалої плавності ходу спускового гачка, це дасть Вам стріляти ще точніше і домагатися якісних результатів.

Легкі та компактні складані сошки дають змогу у будь-якому місці швидко підготувати зручну та стійку позицію для стрільби. Сошки регулюються за висотою та можуть фіксуватися в різних положеннях. Гвинтівка також передбачає регульовану за висотою щоку приклада, зроблену з текстурованого полімеру. Він дає змогу налаштувати гвинтівку під фізичні параметри стрілка, для здійснення більш зручного та максимально точного прицільного пострілу. Фірмова технологія для встановлення оптики Triple R (Recoil Reducing Rail) — планка для встановлення оптичного прицілу, що зменшує імпульс відбою — це революційна технологія від компанії Gamo. Багато шанувальників потужної пневматики часто стикаються з проблемою під час купівлі оптики.

Найчастіше ціна оптики, що може витримати відбій гвинтівки зі швидкістю понад 305 м/с, порівнянна з ціною самої гвинтівки, а інколи й перевершує її. Використавши дві алюмінієві планки, розділені полімерними розпірками, компанії Gamo вдалося створити планку, яка знижує імпульс відбою на 100% Пневматична гвинтівка GAMO HPA Mi постачається з оптичним прицілом GAMO 3-9x40WR. Відкриті прицільні пристосування представлені кільцевою мушкою і прицільною планкою.

Розміри: 115 х 15 х 4 см.

Характеристики

Джерело енергії
Загальна довжина
  • 1150
Довжина дула
  • 500 мм
Тип боєприпасів
Початкова швидкість кулі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами