Hatsan 130 з посиленою газовою пружиною + приціл 3-9х40 Sniper AR

1 отзыв

Код:  319050163

Hatsan 130 з посиленою газовою пружиною + приціл 3-9х40 Sniper AR

1 отзыв

Код:  319050163

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

11 565

Нет в наличии

32

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Пневматична гвинтівка Hatsan 130 з газовою пружиною відноситься до класу Магнум, початкова швидкість польоту кулі 420 м / с, така потужність не може залишити байдужим жодного любителя пневматики. Для використання такої гвинтівки не буде потрібно особливих навичок, для зведення необхідно "переламать" ствол. Модель обладнана газовою пружиною виробництва "Снайпер". Заміна кручений пружини на газову забезпечила відсутність вторинної віддачі і вібрацій, ресурс гвинтівки значно збільшений. Крім того, збалансовано і зменшено зусилля перелому, що істотно полегшує процес зарядки гвинтівки. Варто відзначити, що виробник надає гарантію на газову пружину 12 місяців. Як боєприпасу для однозарядної гвинтівки застосовують свинцеві кулі калібру 4,5 мм вагою від 0,7 до 1 грама. Гвинтівка має значний вид, довжина зброї становить 1280 мм, а вага 4,4 кг, при цьому модель зручно лягає в руку і приємно на дотик. Сучасний збройовий пластик, як матеріал для приклада був вибраний не дарма: легкий, міцний і не вибагливий у догляді. Ложе оснащено гумовими вставками і регульованою щокою "Монте-Карло", а потиличник виду TRIOPAD максимально амортизує віддачу. Одна з найбільш потужних пневматичних гвинтівок Hatsan 130 з газовою пружиною обладнана автоматичним запобіжником і автоматичною системою блокування, що виключає випадковий постріл. Матеріал нарізної стовбура збройова сталь належної якості. У всіх моделях пневматики Хатсан використовується виключно якісна сталь для виготовлення стовбурів. Встановлена спеціалізована система SAS поглинає вібрацію і частина віддачі. Спусковий механізм регульований, легко підлаштовується під кожного стрільця.

Штатні прицільні пристосування типу TruGlo оснащені контрастними фібероптичними нитками салатового і червоного кольору. Прицільна планка регулюється по горизонталі і вертикалі. Так як модель демонструє прицільну дальності понад 100 метрів рекомендується установка оптичного прицілу. Модель привертає оригінальним дизайном, адже від зовнішнього вигляду зброї також залежить задоволення, яке можна отримати при стрільбі з нього. Зберігання зброї в зарядженому стані не може завдати шкоди механізму за рахунок наявності газової пружини. Рекомендується зберігати і транспортувати зброю в спеціальному чохлі, який захистить його від пилу, від тертя і випадкових ударів. Довговічність зброї забезпечить належний догляд: -Регулярно чистка та змащування. Хороші технічні показники, якість і надійність все це поєднується в одній гвинтівці Hatsan 130 з газовою пружиною. Гвинтівка забезпечена гарантією.

Турецька фірма Hatsan користується популярністю не тільки в Україні, але і у всьому світі, так як зарекомендував себе як надійний виробник потужного і довговічного зброї з виправданою ціною.

Характеристики

Начальная скорость пули
Длина ствола
  • 415 мм
Источник энергии
Емкость магазина
Калибр
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Руслан Ткаченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Полководец

    Винтовка пришла с накладной в которой была указана стоимость на порядок ниже(почти в половину), На накладной не стояли печати и не соответствовала дата продажи(зделано это для того что бы в случаи возврата в течении 14 дней это было зделать не возможно, ну и перестраховались указав сумму в два раза меньше реальной что бы если и возвращать то не полную стоимость!) ПОСУТИ ДОКУМЕНТОВ НА ВИНТОВКУ НЕТ! Какая же может быть гарантия? Скажите пожалуйста как мне получить на нее сертификат теперь? (которого в комплекте не было!) те бумаги без печати я такие могу исам напечатать!
    Покупал Хатсан, а инструкция и на самом ружье написано ОПТИМА! Это нормально?

    Достоинства:
    Ружье хорошее, понравилось
    Недостатки:
    Нет документов, а ту накладную чтоположили с неправильной датои, в два раза меньшей стоимостью, без печати и газвание не Хатсан, а Оптима!

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические винтовки, калибр которых не превышает 4,5 мм разрешение не требуется!