Ніж складний Ontario Dozier Arrow D2(9100)

Оставить отзыв Код:  321423553

Ніж складний Ontario Dozier Arrow D2(9100)

Оставить отзыв Код:  321423553

Продавец:Легенда

4.5/5  ( 558 оценок )

3 359

Нет в наличии

Гарантия. 1 месяц официальной гарантии от производителя Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножа Ontario Dozier Arrow D2 (сірий, чорний клинок):

Клинок зроблений в стилі Spear-Point. Кінчик ножа посилено ребром жорсткості, яке буде оберігати його від відколу при бічних навантаженнях. Форма клинка добре пристосована для уколів і проникаючих ударів. Важить ніж всього 82 грама. Він легше в півтора рази, ніж класична щур. Такий ефект досягається за відсутності одного лайнера і полегшенням іншого.
Рукоять виконана з G10 — невбиваного матеріалу вже став справжньою легендою. Він не боїться ні вологи, ні вицвітання. Так само він має непоганий стійкістю до ударів і стирання. G10 тут досить грубий і міцно вцепляется в руку. Але спочатку, з кишені ніж варто витягувати акуратно. Агресивна текстура може буквально прогризати матеріал штанів.
Матеріал клинка D2 — це одна з найпопулярніших ножових сталей в світі. Вона містить 12% хрому, що не дозволяє називатися нержавіючої, тому після роботи з ножем, клинок необхідно протирати насухо. З позитивних характеристик варто так само відзначити, що вона добре тримає ріжучу кромку гострої і має непоганий ударною в'язкістю. Шпенек на клинку, односторонній. Але з-за того, що він тримається на торксе, його можна переставити під ліву руку.

Характеристики

Количество предметов
  • 1
Тип замка
  • Liner lock
Страна регистрации бренда
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».