Ніж Gerber Sharkbelly Folder Fine Edge GB (31-003662)

Довжина клинка, мм
  • 81
Матеріал клинка

Ніж Gerber Sharkbelly Folder Fine Edge GB (31-003662)

Продавець:MountainShop

2.2/5  ( 18 оцінок )

1 123

Немає в наявності

1

Гарантія. 2 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бренд Gerber відмінно знайомий шанувальникам туризму і не тільки. Торгова марка славиться прекрасною ефективною продукцією, в тому числі, і ножами. Ніж EDC-носіння – це важливий елемент туристичного спорядження. Велику користь такі пристосування надають і в повсякденних заняттях, чим пояснюється велика популярність.Модель Gerber Sharkbelly Folder, Fine Edge, GB – це складний EDC-ник. Не випадково в назві ножика фігурує слово «акула». Він має незграбний і «хижий» вигляд, але в той же час досить стильний і привабливий. Надійний і дуже практичний ніж, лезо з тонкою кромкою. Ручка Sharkskin Grip™ текстурована, також тут є кишеньковий затиск, стійкий до появи подряпин.Лезо ножика зроблено з використанням сталі 420HC. Особливість матеріалу полягає в його насиченості вуглецем. В ножовий промисловості даний тип сталі застосовується особливо широко. За рахунок частки вуглецю в межах 0,44-0,6% володіє не тільки гідними ріжучими якостями, але і чудовою зносостійкістю. Твердість цієї сталі досягає 57 одиниць за шкалою Роквелла. Лезо ножа має тип заточення полусеррейторный.Полусеррейторная заточка (по-іншому – комбінована) ефективна для універсального похідного ножа. Вона поєднує в собі одночасно гладку і серрейторную заточування. Таким виробом можна нарізати продукти, так і зрізати мотузку або стропи. Зручно для мандрівника.Форма клинка – Scramasax, або «козяча ніжка». Подібна форма часто зустрічається у професійних виробів. Добре підходить для скобления і зручного правильного різу, оскільки лезо залишається рівним до кінця ріжучої кромки.В якості матеріалу накладок використовували стеклонаполненный нейлон. Він володіє властивістю високій міцності, стійкості до ударів і хімічною інертністю, що робить його масло - і бензостойким. Поверхня рукояті шорстка, з виїмками і характерним вигином, що робить утримання ножа більш зручним і безпечним. Кліпса дозволяє зафіксувати ніж на кишені, на поясі, прикріпити його до сумці або рюкзаку.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 81
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 193
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».