Глушнікі SUPER 9 9mm 1/2x28 Steel (2976270000799)

Глушнікі SUPER 9 9mm 1/2x28 Steel (2976270000799)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

7 105

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Калібр: 9 mm
Різьблення: 1/2x28
Габарити: 200х42
290 Вага: гр.
Матеріал: Алюміній, 7075 + нержавіюча сталь
Покриття: Cerakote
Гасіння звуку: 30дБ 70%
Конструктивні особливості:
Камери: 10+1 (аналог 16 камер)
  • Не розбірної
  • Попередня розширювальна камера
  • Плаваючий блок сепараторный
  • Розсікач порохових газів третього покоління
  • Система розвантаження порохових газів
Режим стрільби: одиночна напівавтоматична стрілянина
Колір: чорний
Серія дульных пристроїв, глушників звуку SUPER це легкі алюмінієві глушники, адаптовані до автоматичної стрільби, це дуже якісний продукт, виконаний з алюмінію, надійний, зносостійкий і ефективні глушники.
Набір технічних рішень інженерів компанії STEEL втілених в глушниках SUPER, підбирався таким чином, щоб створити ідеальний глушник який повинен бути компактним, легким, надійним, простим в експлуатації і при всьому цьому максимально ефективно вимикати звук пострілу. Якість і характеристики SUPER перевірені в найскладніших умовах експлуатації і повністю відповідають пред'явленим до нього сучасним вимогам при розробці.
 
SUPER це алюмінієвий глушник з фірмового з фірмового 7075 алюмінію марки, що робить глушник стійким до корозії, перепадів температур і наділяє модератор великим ресурсом і все це важить значно менше ніж аналоги з інших матеріалів.
Розміри глушника, внутрішній об'єм у поєднанні з запатентованою схемою глушника, робить SUPER настільки популярним і ефективним. Вбудований розсікач порохових газів та інноваційна розроблена інженерами компанії STEEL, схема з плаваючим блоком сепараторів, ефективно розподіляє порохові гази в глушнику, для більш ефективного гальмування і охолодження порохових газів роблячи глушник стійким до перегрівів і деформації - на відміну від глушників інших виробників.
Мінімалістичний дизайн глушників SUPER робить їх не тільки естетично привабливими, все зроблено на догоду зниження маси глушника, а виглядають вони як преміальні пристрою. Завдяки насічки на корпусі, глушник швидше остигає за рахунок збільшення площі зовнішньої поверхні, збільшується міцність і комфорт монтажу в будь-яких умовах.
 
Ефективно працювати на автоматичному зброї з будь-якою системою перезарядки, справляючись або повністю нівелюючи проблему овергаза глушника SUPER допомагає працювати розроблена інженерами компанії STEEL система розвантаження порохових газів.
 
Покриття оригінальної фарбою Cerakote, це покриття тонким шаром кераміки, практично будь-якого кольору. Унікальні властивості оригінального керамічного Cerakote дозволяє не тільки зробити глушник естетично красивим але і надає унікальну захист від зовнішнього середовища. Глушник покритий cerakote не схильний до впливу агресивного середовища продуктів горіння пороху, стійкий до подряпин і високих температур до 400 градусів! Різьбові з'єднання вкриті Cerakoteс володіють унікальною механічної надійністю, стійки до стирання.
Глушники серії SUPER затребувані Військовими, в тому числі SOF, органами захисту правопорядку, спортсменами в тактичній та високоточної стрільби. Модель глушника SUPER є вкрай популярною у всіх видах практичної стрільби. Габарити глушника відмінно підходять як для активного руху, так і для позиційної стрільби. Завдяки преміальним матеріалів та інноваційних технічних рішень впровадженим нашими інженерами SUPER відмінно справляється зі своїми завданнями. SUPER Це преміальне пристрій який відмінно виглядає на стрілецьких комплексах преміального класу.

Глушник для 9 mm карабінів з наствольными різьбами.

1/2 28 UNEF
5/8 24 UNEF
M14x1
M15x1


Дуже легкий глушник з газоразгруженным сепараторным блоком, який зменшує тиск порохових газів у ситеме (порохові гази не летять в обличчя), і забруднення карабіна.
Глушник зроблений з самого якісного алюмінієвого сплаву і важить всього 260-280 грам залежно від конфігурації різьби. Деталі які несуть найбільше навантаження виконані з нержавіючої сталі.

Характеристики

Дульна різьба
Матеріал
Вага, г
  • 290
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами