Тактичні рукавички з усиленым протектором MECHANIX MPACT 3 Розмір L чорні BC-4923

Тактичні рукавички з усиленым протектором MECHANIX MPACT 3 Розмір L чорні BC-4923

Розмір: L

Продавець:A-DRON

4.2/5  ( 123 оцінок )

640

546

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип: рукавиці тактичні
Матеріал: PL (поліестер), пластик
Пальці: закриті
Колір: чорний

Опис
Тактичні рукавички з закритими пальцями і посиленим протектором відрізняються особливою міцністю і наявністю вставки, т.н. жорсткого кулака або кастета. Завдяки такій вставці, кисть руки в області фалангових суглобів, захищена від сильних ударів, порізів та інших зовнішніх пошкоджень. Вставка виконана з високоякісного міцного пвх пластику. В області фаланг пальців щільні вставки зроблені з поперечними насічками, які не заважають вільному згинання пальців руки. Рукавички з боку долоні мають спеціальне антиковзаюче покриття, що дозволяє міцно утримувати зброю і будь-які інші предмети в руці. Підкладка виконана з теплого і м'якого флісу, який легко пропускає повітря і зберігає тепло усередині рукавичок. Регульована застібка на манжеті зроблена з липучкою. Це дозволяє рукавичці щільно триматися на зап'ясті, і запобігає потраплянню бруду всередину.

Призначення
Рукавички з посиленим протектором і закритими пальцями найчастіше використовуються поліцією і пожежниками, штурмовими групами і загонами по охороні правопорядку. Захисна вставка нагадує бойову броню, яка оберігає кисті рук від травм і пошкоджень. Якісні переваги цих рукавичок по достоїнству оцінили професіонали і любителі мотоспорту, велогонок, біатлоністи та багато інших. Крім того, ці тактичні рукавички можуть бути використані для стрільби, гри в пейнтбол. Великою популярністю користуються ці рукавички серед автогонщиків і любителів екстремальних видів спорту.

Переваги:

  • Підходять для активного щоденного використання спортсменами, військовими, туристами, представниками робочих спеціальностей.
  • Рукавички виготовлені з матеріалу, який зберігає тепло рук.
  • Відмінно підходять для активного використання в будь-який час року

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал
Додаткові характеристики
  • Демісезонний, Літній, Осінній, Весняний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами