Ніж складаний Spyderco Tenacious (довжина: 197мм, лезо: 86мм), чорний FRN

2 відгуки Код:  328250452
Матеріал клинка

Ніж складаний Spyderco Tenacious (довжина: 197мм, лезо: 86мм), чорний FRN

2 відгуки Код:  328250452

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

2 560

Немає в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Spyderco довго наважувалася на те, щоб ввести у свою лінійку ніж, вироблений в Китаї. Але результатом споживачі задоволені. Вийшла модель з усіма відмітними рисами Спайдерко і за нормальною ціною. Spyderco Tenacious (довжина: 197мм, лезо: 86мм), чорний FRN) - це відмінний туристичний ніж.
Переваги:

- бюджетна як для Spyderco ціна;

- зносостійка нержавіюча сталь;

- нековзна ручка.

Для леза підібрана одна з кращих ножових китайських сталей марки 8Cr13MoV. Вона досить довго тримає заточку і не іржавіє. Для рукоятки використовували склотекстоліт G-10. Це якісний матеріал для ножових накладок, який не ковзає в руці.

Щоб відкрити ножа, потрібно смикнути за кільце в лезі. Від закриття його захищає надійний замок Liner Lock. Чіпляйте ніж в кишеню так, як вам зручно за допомогою кліпси (для неї є 4 місця для кріплення). В отвір для темляка можна втягати зв'язку ключів або шнур ліхтарика.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 197
Тип замка
  • Liner lock
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».