Отзывы покупателей о Беруши для стрельбы активные тактические набор 3 пары с активным шумоподавлением и защитой от баротравмы 23 Дб

1 отзыв

Код:  331410100

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Вакуленко Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: MORPHEUS

    Брав для стрільби, як вказано в описі. На справді, звук пострілу автомату, а тим більш сусіднього автомату знижують по відчуттям відсотків на 10-15, не більше. Навмисно для порівняння брав активні навушники, різниця разюча і не на користь бірюш. Як висновок - не раджу вестися на красиву картинку, даремно витратите гроші.

    Достоинства:
    Мала вага, зручний кейс
    Недостатки:
    Практично не глушать звук.
    • Продавец MORPHEUS

      Шановний Володимир , по перше ви вибрали беруші , а порівнюєте з навушниками ( це не наушники , це маленькі беруші з мініатюрними аудіо фільрами, а них немає місця де можна розмістити електронну систему звукогасіння . Навушники тому такі великі і незручні , беруші непомітні і мініатюрні . По друге - в берушах звуки гасяться механічнною мембраною тільки ті, які можуть пошкодити барабанні перепонки , а не всі як ви думаєте . По трете - купіть собі краще електронні навушники зі спеціальним шоломом і спеціальними кріпленнями за 18950 грн - і тоді всі звуки будуть гаситися на 100 % так як ви хочете .