Ніж Spyderco Resilience Black Blade FRN, полусеррейтор

Оставить отзыв Код:  332435035

Ніж Spyderco Resilience Black Blade FRN, полусеррейтор

Оставить отзыв Код:  332435035

Продавец:Pro Shop

3.7/5  ( 279 оценок )

1 960

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание


Опис ножа Spyderco Resilience-чорний-FRN, напівсеррейтор:

Потрійний клин-фірмова риса ножів компанії Spyderco. Така геометрія не перше десятиліття доводить свою ефективність в роботі. Для відкривання клинка використовується отвір в клинку, яке, в компанії з якісною підгонкою, дозволяє відкрити ніж інерційно. Виконаний клинок традиційно для ножів бюджетної лінійки з нержавіючої сталі 8Cr13MоV. Дана нержавійка відмінно підійде новачкові, який ще не обжився арсеналом заточувального абразиву для порошків або тим, хто не хоче витрачати по кілька годин на заточку ножа. Доречна дана сталь буде і в польових умовах, так як не іржавіє.
Оновлена модель отримала рукоять із пластику FRN з двонаправленою текстурою. Остання виконана таким чином, щоб рука максимально надійно могла фіксувати ніж. Крім того, завдяки використанню більш легкого матеріалу, ніж став важити менше. Як і раніше, модель може похвалитися наявністю переставляється в 4 Положення кліпси, яка буде надійно утримувати ніж на кишені.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».