Ліхтар на шолом Nitecore HM01

Вага, г
  • 40

Ліхтар на шолом Nitecore HM01

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1770 оцінок )

4 508

Немає в наявності

3

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Завдяки використанню світлодіода Luminus SST-20-W, ліхтар для тактичного шолома HM01 може випромінювати максимальну потужність 320 люмен та максимальний світловий потік 74 метри, що підходить для освітлення та операцій з близької відстані. Завдяки унікальному алмазоподібному гравіювання yf kbypt TIR (Total Internal Reflection) здатна створювати гладкий і м'який потік світла. Система тривимірного повороту забезпечує легкий спосіб зручного регулювання бажаного кута променя з поворотом на 360 ° з обох боків.

HM01, спеціально розроблений для ARC Rails, доступний для установки на шоломи для правоохоронних органів, пожежних, пошуково-рятувальних служб і т.д. Батарея CR123A, що додається, забезпечує максимальний час роботи 15 годин на НИЗЬКОМ рівні яскравості в 35 люмен.

Зручний однокнопковий інтерфейс HM01 дозволяє керувати двома рівнями яскравості. Вбудована технологія ATR регулює вихідну потужність відповідно до умов роботи та навколишнього середовища для підтримки оптимальної продуктивності. HM01 дуже мініатюрний та легкий. Корпус виготовлений з авіаційного алюмінієвого сплаву з твердим анодуванням військового класу HA III та важить всього 40,5 г (1,43 унції), як і батарея 18650. Він підходить для будь-яких погодних умов, має клас захисту IP68, занурюється на 2 м та водонепроникний а також стійкий до ударів на 1 м.

Характеристики

Кількість світлодіодів
  • 1
Джерело енергії
Потужність світлового потоку, лм
  • 320
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами