Ніж складаний 194 мм, ручка з алюмінієвими вставками, карабін INTERTOOL HT-0596

5 отзывов

Код:  334292020

Материал клинка

Ніж складаний 194 мм, ручка з алюмінієвими вставками, карабін INTERTOOL HT-0596

5 отзывов

Код:  334292020

Продавец:FTC-GROUP

4.9/5  ( 777 оценок )

149

Есть в наличии

2

Гарантия. 14 дней официальной гарантии от производителя Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Складний ніж знадобиться для рибалки, мисливця, туриста та й взагалі вмілого господаря. Головна перевага інструменту полягає в малій вазі та компактних габаритах ножика. Його зручно носити в кишені, на поясі або в рюкзаку. В екстрених ситуаціях завжди швидко приходить на допомогу: щось відрізати або відкрити - будь-яка дрібна робота йому під силу.

 

Зручний у роботі

Легкий, ніж комфортно лежить у руці. Поглиблення під палець на руків'ї робить ніж безпечним при активному використанні, рука не зісковзує на лезо.

Форма леза - Clip point, вирізняється тонким шилоподібним вістрям, що розширює функціональні можливості ножа. За допомогою отвору на лезі, його можна відкрити легко як правою, так і лівою рукою.

Має карабін для зручного кріплення на поясі або на спорядженні.


Надійний та безпечний

Ніж виготовлено з загартованої сталі 3Cr13, яка не сточується й служить довше звичайних металів для ножів.

Система замка Slip joint проста у використанні та вберігає від випадкового закриття ножа, за рахунок спейсера (підпирають частина на ручці).

Вставки на ручці з анодованого алюмінію - це надійний захист від корозії. Для даного матеріалу характерні цілісність та твердість. Ручки не відшаровується та не схильні до появи подряпин, стійкі до термічних впливів, при цьому дуже легкі!

*Не є холодною зброєю

Характеристики

Материал клинка
Тип замка
  • Slip joint
Страна регистрации бренда
  • Украина
Гарантия
  • 14 дней официальной гарантии от производителя
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 5

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».