Ніж Buck 119 Ukrainian

Довжина клинка, мм
  • 152

Ніж Buck 119 Ukrainian

Продавець:ZVEROBOY

5/5  ( 42 оцінок )

8 820

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Buck 119 Special - класичний великий мисливський ніж, який користується попитом у покупців вже близько 50 років. Незважаючи на великі розміри ніж важить менше 300 грам, що дозволяє працювати тривалий час, не відчуваючи втоми. Ніж оптимально підходить для оброблення великої здобичі.

Клинок боуї виконаний з подовженим вістрям, що дозволяє ножу проникати у важкодоступні місця. Опукла ріжуча кромка дозволяє наносити довгі глибокі розрізи і зручна для обвалочных робіт. Уздовж обуха виконаний невеликий дол, що збільшує поперечну жорсткість клинка.

Для виготовлення клинка використана високовуглецева антикорозійна ножова сталь 420HC. Підвищений вміст вуглецю і хрому в складі наділяє клинок хорошими ріжучими властивостями і додає стійкість ріжучої кромки.

Рукоять довжиною 118 мм виконана з плавними виїмками для пальців і зручна для утримання ножа великою рукою. Овальна гарда перешкоджає зісковзуванню пальців на клинок, забезпечуючи безпеку при роботі. Навершя з упором робить зручним витяг ножа з піхов і не дозволяє руці зіскочити з рукояті.

Для рукояті використані легкі і при цьому міцні матеріали. Сама рукоять зроблена з Phenolic, пластмасового матеріалу, виготовленого на основі фенолформальдегідних смол. Гарда і навершя виконані з дюралюмінію.

Для зручного носіння ніж Buck 119 комплектується шкіряними піхвами з широким фіксуючим хлястиком на кнопці.

Buck 119 Ukrainian - кастомизированная модель, має гравіювання з обох боків клинка у вигляді українського прапора і комплектується подарунковій дерев'яною коробкою.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 29
Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 152
Матеріал ручки
  • Полімер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».