Кулі Novritsch 0.40g x 555pcs NonBio Sniper BBs

Оставить отзыв

Код:  337989211

Кулі Novritsch 0.40g x 555pcs NonBio Sniper BBs

Оставить отзыв

Код:  337989211

Продавец:Active Service

5/5  ( 30 оценок )

659

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Високоякісні страйкбольні кульки, створені австрійським брендом Novritsch.

Компанія Novritsch є дітищем колишнього професійного армійського снайпера, а команда працівників складається з професійних гравців та ентузіастів з десятиліттями досвіду. Під цим брендом виробляються страйкбольні товари (в тому числі гвинтівки та пістолети) преміум-класу; закономірно, що компанія не оминула увагою і кульки. За твердженням засновника, він, починаючи у кінці 2000-х свою кар’єру страйкболіста, не зміг знайти важкі снайперські кульки достатньо високої якості — і вирішив, у відповідь, створити свої власні. Для цього у співробітництві з виробником кульок було створено боєприпаси, оптимальні за співвідношенням матеріалів, ретельності обробки, кольору та ваги. Готові прототипи піддавалися кількамісячним випробуванням, доки творець не був повністю задоволений результатом.

Конкретно кулі Novritsch 0.40g x 555pcs NonBio Sniper BBs, відповідно до назви, якраз відносяться до снайперських. Виробник рекомендує використовувати боєприпаси 0,46 г з приводами, котрі забезпечують дульну енергію на рівні 2,2 – 4,5 Дж. У випадку кульок 0.2 г (з якими традиційно міряють початкову швидкість) така енергія відповідає діапазону швидкостей 149 – 213 м/с.

Однією з найяскравіших (в тому числі буквально) особливостей цих боєприпасів є колір. Виробник заявив його як “найбіліший білий з усіх можливих”, що дозволяє чітко бачити траєкторію кульки в оптичному прицілі.

В процесі виробництва кульки проходять п’ять етапів контролю якості. Так, кожна кулька автоматично перевіряється 4 машинами. Після цього з кожної партії відбирається контрольна кількість, яку вже люди перевіряють вручну на відповідність вимогам до діаметру, ваги, кольору та однорідності матеріалу.

Окремої згадки варта і упаковка. Кульки Novritsch поствляються в алюмінієвих пляшках, горла яких оптимізовані під розмір завантажувальних отворів у лоадерах. А гумовий ущільнювач захищає вміст пляшки від бруду та вологи.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: кульки Novritsch доступні у “біо”-варіанті, однак конкретно ця марка НЕ Є біодеградабельною та НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ для ігор на природі.

Характеристики:

Вага: 0,40 г
Оптимальна дульна енергія: 2,2 – 4,5 Дж
Кількість в упаковці: 555 шт
Колір: білий
Біодеградабельні: ні
Тип упаковки: пляшка

Характеристики

Калибр, мм
Дополнительные характеристики
  • Стандартні
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления