Ніж Morakniv Floating Serrated Knife, нержавіюча сталь, пробкова ручка, 13131

Довжина клинка, мм
  • 94
Матеріал клинка

Ніж Morakniv Floating Serrated Knife, нержавіюча сталь, пробкова ручка, 13131

Продавець:Happy Life

4.8/5  ( 15 оцінок )

1 155

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Morakniv Floating Serrated Knife, нержавіюча сталь, пробкова ручка:

Ніж FSK (Floating Serrated Knife) від Morakniv має ряд особливостей для максимально зручного використання в роботі, пов'язаної з рибною ловлею та водною стихією (дайвінг, мореплавство).

Клинок завдовжки 94 мм має зазубрену різальну кромку, яка має істотне перевагу при розрізуванні канатів і рибальських мереж. Вістря клинка не заточене, щоб уникнути випадкового проколу чогось (наприклад, гумової лодки або рятувального жилета). Клинок виготовлений з нержавіючої сталі, завдяки чому не піддається впливу вологості.

Пластикова основа рукояти покрита кулею з кіркового дерева, завдяки яким ніж залишиться на плаву при падінні біля води. Крім того, така поверхня забезпечує надійне зчеплення з ладонею в умовах високої вологості. Також завдяки використанню легкого кіркового дерева ніж поважати всього 87 грам.

Яскраво-оранжеві пластикові піхви забезпечені затиском для кріплення на ремні та дренажним відверненням. Ножа в піхвах фіксується досить щільно і надійно.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 1.4
Довжина клинка, мм
  • 94
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».