Військовий костюм MM-14 (тканина гретта, водовідштовхувальне просочення) (ZSU-GR-L)

5 отзывов

Код:  341648095

Військовий костюм MM-14 (тканина гретта, водовідштовхувальне просочення) (ZSU-GR-L)

5 отзывов

Код:  341648095

Продавец:Фостор

3.8/5  ( 18 оценок )

2 340

Есть в наличии

11

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

УВАГА! У зв'язку з великою кількістю замовлень, і з воєнним станом в країні на дану модель часто на разі існує черга на пошиття. Може бути як відправка день вдень, так і очікування 2-3 тижні . Менеджер додатково уточнить! Дякуємо за розуміння!

Костюм пошитий не повністю за статутом, але з урахуванням побажань військових.

Основні відмінності - на кітелі накладні верхні дві кишені (скаржились, що врізні замалий об'єм, топорщаться речі, тиснучи на тіло) і на комірці немає липучок (при виконанні певних задач вони випадково можуть чіплятись)..

Камуфляжний костюм ЗСУ MM-14 (Український Піксель) - це оновлена модель літнього військового костюму пошита згідно з останніми вимогами. Костюм виконаний з високоякісних матеріалів, і відповідає всім стандартам. Новий камуфляж ЗСУ - все краще, що є в природі. Від тканини до фасону, від фурнітури до опрацювання зауважень. Представляє собою легкий костюм, що складається з куртки та штанів. Виконаний з міцної, надійної тканини стійкої до стирання да ушкоджень. Шви прошиті армованою ниткою. Дихаючий, не шумить при пересуванні, не сковує рухів, не вбирає вологу, оснащений численними кишенями. Обладнаний всіма необхідними липучками, характеризується невибагливістю, міцністю, стійкістю до пошкоджень та практичністю.

Костюм складається з кітеля і штанів. Має анатомічний крій. Виготовлений з натуральної, високоякісної тканини грета щільністю 220гр/м.

Грета - це сумішева тканина, зі вмістом бавовни 57% та поліестеру 43%. Виготовлена таким чином, що поліефірна нитка виведена на лицьову поверхню, що надає тканині високу зносостійкість та гарантує легке видалення бруду. Бавовна на внутрішній стороні тканини надає їй комфорту і забезпечує гарне вбирання вологи. Водовідштовхувальна обробка захищає тканину від дощу та бруду. Тканина відрізняється гарною формостійкістю, низькою усадкою та стійкістю фарбування.

Кітель: на замку, оснащений захисною планкою на велкро, комір стійка, всі липучки в наявності, крім коміру - побажання військових, укомплектований 2-ма накладними кишенями на грудях, та 2-ма на рукавах, не заважає рухам.

Брюки: прямі, вільного крою, на гудзиках, мають дві класичні врізні кишені та дві об'ємних накладних кишені в районі стегон, не сковують рухів.

Якісна тканина, відмінне пошиття та не дорога вартість роблять дану форму ЗСУ ідеальним вибором для військових, силовиків, охоронців, любителів страйкболу, пейнтболу та інших воєнізованих ігор.

Костюм можливо замовити також враховуючи ріст: 3-4 - 170-180 см, 5-6 - 180-190 см

Розміри - M: 46-48, L: 50-52, XL: 54-56, XXL: 58-60, XXXL: 62-64

Характеристики

Размер
Назначение
  • ВСУ
  • Общевойсковые
Материал (состав)
  • 57% бавовна, 43% поліестер
Дополнительные характеристики
  • Водовідштовхувальна тканина
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 5

  • Михайло Олійник
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фостор. Размер: L

    Форма не погана, але сталась проблема із розміром, продавець одразу погодився замінити на меншу, але ширина форми залишилась на декілька розмірів більшою, при замовленні по можливості пишіть продавцеві необхідну ширину форми

    Достоинства:
    Відповідає опису
  • Перевертнев Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фостор. Размер: XL

    Є відмінності від статутного, які краще підходять для практичних речей - кишені накладні місткі, якщо щось покласти, то не тисне в тіло. Матеріал видно, що не боїться болота, колючок, в ньому можна повзати і виконувати речі певні.
    Єдине побажання - якби кишені на грудях робили косі, щоб можна однією рукою діставати, але це таке.
    Дуже задоволений обслугою, вияснили чітко всі розміри, костюм сів як влитий.

    Достоинства:
    Якісна тканина, хороше обслуговування, якісне і практичне пошиття
  • Михайло Табацький
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фостор. Размер: M

    Форму покупал для военнослужащего ВСУ, как сменную (при стирке основной формы, выданной ВСУ). Ткань отличная, лёгкая, соответствует цвет и размер пикселя. На этом заканчивается соответствие этой формы, форме выдаваемой ВСУ военнослужащим.
    1. Замки молния черного цвета, а должны быть защитного цвета.
    2. Швы прошиты черными нитками, а не защитного цвета.
    3. На накладных карманах кителя - липучки не на всю ширину карман, поэтому концы клапана кармана торчат.
    4. Липучки под шевроны меньшего размера, опять же концы шеврона торчат, не прилегают.
    5. На брюках лямки узкие и всего 5 штук, вместо 7 шт.
    6. Липучки внизу штанин брюк по одной ответной части. Когда сворачиваешь внизу штанину, чтобы заправить в берцы, еле ели можно достать и закрепить. В фирменных брюках две ответные части. Можно закреплять в двух положения - в развернутом и свёрнутом положении.
    Чтобы долго не перечислить, советую приобрести военную форму ВСУ и пошить по стандарту ВСУ.
    Второй комплект военной формы ребятам очень нужен (стирка основной формы), потому многие ищут второй комплект.
    Если Ваша продукция будет соответствовать требованиям ВСУ - уверен у Вас будет большой спрос.

    Достоинства:
    Ткань.
    Недостатки:
    Перечислил выше.
Смотреть все отзывы к товару у продавца →