Отзывы покупателей о Кронштейн полевой снайперский для AK 47/74

1 отзыв

Код:  341730856

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: GST-service

    Кріплення не допрацьоване, на планці пікатіні люфти, нема ніяких направляючих, її окремо треба виставляти, приціл збивається після 10 пострілів. Не продумані розміри, висота навмання підібрана, наколінне виробництво, не рекомендую.

    • Продавец GST-service

      Мої вітання! Ми вдячні вам за придбання даного товару. У нас з Вами єдина ціль та спільний ворог! Ми прагнемо одного!
      Кріплення були розроблені для хлопців на передку, всі недоліки вони відтестували, а ми вилучили зайве. Функціонал кронштейну з планкою запропонований ними. Найменша деталь в даному кріпленні має свій замисел та значення.
      Планка є з’ємною, аби хлопці могли її міняти при механічній деформації, при сколах, після відломлювання частини, тощо. В інших аналогах це неможливо і доводиться міняти весь кронштейн повністю, а навіщо, адже можна замінити лише планку, а у випадку проблеми з самим кріпленням - залишити планку і замінити її кріплення. Планка розроблена так, щоб її виставлення було максимально тонким, ефективним, легким та швидким. В кронштейнах інших виробників планка приварена. Якщо вона трохи зігнулась, скрутилась, або вигнулась - її потрібно зрізати та вварювати нову, що неможливо у польових умовах і взагалі для цього потрібен фахівець, доводиться викидати весь кронштейн через незначну деформацію планки, або її кріплення.
      Наша Планка зі стійкого спеціального алюмінію, а не з чернового металу задля зменшення вартості Кронштейна з Планкою Пікатіні. Аналоги нашого виробу є лише закордоном, їх вартість від 5тис грн.

    • Продавец GST-service

      На тестуваннях планки - було мінімальне зміщення після 5 рожків патронів 7.62. В описі до товару ми вказуємо, що для уникнення зміщення рекомендується використовувати різьбовий герметик - тоді Планка фіксується на роки. Наберіть нам і ми вам допоможемо правильно її змонтувати.
      Розміри планки та її висота підібрані для максимального комфорту користувача. Нагадаю, що Ви у будь який момент можете повернути кріплення назад і отримати свої гроші, навіть якщо ви ним користувалися деякий час. Висоту розраховували так, щоб можна було користуватися класичними мушкою та ціликом не знімаючи кронштейн, це дуже важливо, якщо кріплення пошкоджене. Якщо висота менша - то в такій ситуації продовжувати ведення бою стає неможливим до утилізації кронштейна. Напевно, ви написали відгук на випередження не докінця розібравшись, ми Вас розуміємо та поважаємо. Наберіть нас, будь ласка, ми проконсультуємо вас щодо товару, навчимо правильного його встановлювати, та навіть скинемо учбове відео по використанню. До речі, при вирахуванні висоти - врахували необхідність обслуговування автомата без демонтажу кронштейна. Це дуже приємний момент, що економить час та зусилля бійців(like)
      Всі деталі кронштейна виготовлені на сучасному високотехнологічному обладнанні, це видно навіть по ергономічному зовнішньому вигляду. Використання такого обладнання запобігає будь-яким відхиленням від розробки конструкторів.

    • Продавец GST-service

      Будь ласка, чи могли б ви звернутися до нас, запевняю, що наша Планка перевершить ваші очікування(smiley)(muscle)(like)
      Вдячні всім нашим героям! Слава Україні! Слава нації! Та п**ц російській федерації!