Навушники активні тактичні шумоподавлюючі Howard Leight Impact Sport 22дБ black.

1 відгук

Код:  343512562

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 23 дБ

Навушники активні тактичні шумоподавлюючі Howard Leight Impact Sport 22дБ black.

1 відгук

Код:  343512562

Продавець:DezEX

4.9/5  ( 939 оцінок )

4 000

3 000

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Навушники військові тактичні шумо-подавляючі Howard Leight by Honeywell NRR 22дБ black / green

На стрільбищі або на полюванні електронні навушники Howard Leight Impact Sport захищають вас від небезпечного шуму і забезпечують зв'язок з навколишнім середовищем. Він має рейтинг шумозаглушення ( NRR ) 22 дБ.

Коли електронні навушники включені, в них використовуються вбудовані спрямовані мікрофони, які підсилюють навколишні звуки до безпечних 82 дБ. Це дозволяє вам чути важливі команди на стрільбищі і важливі звуки навколишнього середовища під час полювання. Для додаткового захисту слуху при стрільбі він також активно слухає і автоматично відключає посилення, коли гучні імпульсивні звуки, такі як постріли з вогнепальної зброї, перевищують 82 дБ.

Технологія Air Flow Control дозволяє створити тонку конструкцію вушних вкладишів, яка забезпечує вільний доступ до прикладу вашого вогнепальної зброї під час стрілянини. М'яке оголов'є має телескопічну регулювання висоти для зручної індивідуальної посадки. Зовнішній аудіо-роз'єм дозволяє підключити навушники для зйомки до музичного пристрою, сканера або іншого джерела звуку. Акумулятор забезпечує приблизно 350 годин роботи, а функція автоматичного відключення спрацьовує через 4 години, щоб продовжити термін служби акумулятора. Всі електронні навушники і захисні окуляри Howard Leight сумісні один з одним.

Колір: класичний зелений OD

Вбудовані спрямовані мікрофони підсилюють команди діапазону і інші навколишні звуки до безпечних 82 дБ, забезпечуючи більш природне прослуховування і поліпшене спілкування.

Активно слухає і автоматично зупиняє посилення, коли навколишній звук перевищує 82 дБ.

Має низько-профільні амбушюри для очищення прикладу вогнепальної зброї; регульоване оголов'є для надійної посадки; компактна складна конструкція для зручного зберігання.

Включає вхід AUX і шнур 3,5 мм для підключення до музичного пристрою, радіо-сканера або іншого джерела звуку.

Харчування 2 батарейки ААА; функція автоматичного відключення через 4 години збільшує термін служби батареї; близько 350 годин автономної роботи.

Рівень шумозаглушення ( NRR ): 22 дБ.

Характеристики

Серія
NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 23 дБ
Колір
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Яремко Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX

    Якісні, добре вирівнюють навколишні звуки. При тестуванні на гучні звуки добре себе зарокемендували. На даному етапі експлуатації недоліків не виявив

    Переваги:
    Якісні, добре вирівнюють навколишні звуки
    Недоліки:
    Наразі не виявив