Військовий Тактичний Снайперський Рюкзак 40 Л - MT

Військовий Тактичний Снайперський Рюкзак 40 Л - MT

Продавець:Racio

4.6/5  ( 45 оцінок )

4 120

3 750

Немає в наявності

16

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Великий та місткий рюкзак із міцного нейлону 1000d. Має два основні відділення та п'ять кишень. Перший, що примикає до спинки, має форму, що дозволяє розмістити в ньому гвинтівку, а його обсяг можна регулювати - він підійде як для мр5, так і для снайперської гвинтівки завдовжки 120 см. Застібка на липучці. Об'єм другої камери дозволяє легко зібратися "на день на полігон". Передня частина цієї камери обтягнута молелентами, щоб при необхідності можна було прикріпити додаткові підсумки, підганяючи рюкзак під свої потреби.

З боків рюкзака є чотири кишені. Два великі, закриті, з регульованим об'ємом і обтягнуті тасьмою molle, пришиті вище, а два менших, відкритих, розміщені нижче. У верхній частині рюкзака є ще одна містка кишеня, яка може виконувати роль органайзера або місця для аптечки на блискавці. У ньому захована практична ручка для перенесення рюкзака. Якщо він не використовується, його можна сховати усередині кишені. Система перенесення зручна у використанні та легко регулюється за допомогою регуляторів. Три подушки – дві для плечей та одна для попереку, обтягнуті дистанційною сіткою, забезпечують потік повітря між спиною та рюкзаком, щоб спина не надмірно потіла. Прив'язь анатомічної форми має D-подібні кільця та вертикальний ремінь, до якого можна прикріпити додаткове обладнання. Ремінь для перенесення широкий та зручний, додатково обмотаний тасьмою molle. Це особливо корисне рішення, тому що, прикріпивши, наприклад, контейнер для їдальні, ми можемо використовувати його під час маршу (звичайно, якщо у нас немає системи гідратації;)) Загалом, це великий та зручний рюкзак для любителів постріляти на вихідних. Завдяки своїм габаритам ми можемо легко розмістити все необхідне обладнання для полігону, включаючи зброю.

Висота 92см (120см у розкладеному вигляді)

Ширина 33см

Глибина 15см

Висота самого рюкзака 60см (без рукава-репліки)

Вага: 1800 г

Матеріал: 1000D поліестер

Камуфляж: МТ

Гідраційна вставка у комплекті: ні

Місткість рюкзака л: 40

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами