​Фотопастка WiMiUS H8 WiFi 24MP

Оставить отзыв

Код:  344269048

​Фотопастка WiMiUS H8 WiFi 24MP

Оставить отзыв

Код:  344269048

Продавец:ТехноБайт

3.6/5  ( 21 оценок )

2 500

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Фотопастка WiMiUS H8 WiFi 24MP, камера для прихованої зйомки.

З'єднання WiFi + управління програмою - в камері дикої природи є вбудована функція WIFI. Навіть якщо ви встановлюєте камеру дикої природи на високому або важкодоступному місці, ви можете безпосередньо переглядати фото/відео на телефоні, що робить камеру дикої природи H8 найкращим вибором для дому, спостереження за садом, розвідки та спостереження за дикою природою. .(Будь ласка, завантажте програму: Hunting Cam Pro).

24-мегапіксельне зображення Super HD + надвисока роздільна здатність відео 1296P – камера дикої природи WiMiUS з 24-мегапіксельним зображенням може допомогти вам відобразити кожен зворушливий момент дикої природи тварини із зображеннями високої якості.

Широкий кут 120° та дальність нічного бачення 20 м. Модернізована камера дикої природи H8 має кут виявлення 120°, вона може знизити сліпу зону зйомки та захопити більше деталей. Крім того, камера дикої природи оснащена 34 інфрачервоними світлодіодами 940 нм, відстань спрацьовування до 65 футів/20 м навіть уночі.

IP66 Водонепроникність та проста установка - міцний корпус має ступінь водонепроникності IP66 для захисту вашої камери дикої природи від дощу та пилу. І ця камера дикої природи може працювати в жорстких умовах, вона містить штатив з різьбленням і монтажний ремінь, що дозволяє легко встановити його будь-де.

Швидкість спрацьовування 0,3 с та низьке енергоспоживання - камера дикої природи WiMiUS з напрочуд швидкою швидкістю спрацьовування 0,3 с та 3 безперервними знімками. Після виявлення руху камера спрацьовує миттєво без затримки, тому ви ніколи не пропустите жодного захоплюючого духу моменту. Камера дикої природи може продовжити час використання до 6 місяців у режимі очікування.

Характеристики

Передача данных
Угол обзора, °
Водонепроницаемость
Дальность ИК подсветки, м
  • 20
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами