Голова Поршня Fps Sotair Silent Bearing Piston Head Pom

Голова Поршня Fps Sotair Silent Bearing Piston Head Pom

Продавець:Active Service

5/5  ( 33 оцінок )

844

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Полімерна голова поршня для приводів AEG; створено у розрахунку на ефективну роботу при високій скорострільності та зниження гучності пострілів за рахунок зменшення площі контакту з головою циліндру.

Бренд FPS Softair відомий як європейський виробник високоякісних запчастей та комплектуючих для страйкболу. Компанія створена ентузіастами ейрсофту, які мають багаторічний досвід у ремонті та обслуговуванні приводів та іншого спорядження; а весь технологічний цикл, від проектування до фінального виробництва, розташований в Італії.

Голова поршня Fps Sotair Silent Bearing є найлегшою подібною деталлю в асортименті бренду FPS. Завдяки цьому вона ефективно працює навіть у приводах, здатних видавати понад 30 пострілів на секунду. Встановлення такої деталі зменшує загальний вагу поршня і, відповідно, знижує механічні навантаження та рівень шуму. Спеціально підібрана форма контактної частини (з конічним заглибленням у центрі) гарантує, що вентиляційні відверні ніколи не будуть закриватися гумою на голові циліндра, і в той же час не лишає занадто багато повітря між головами поршня та циліндра. Це все запобігає виникненню вакууму і водночас не знижує потужність всієї системи.

Голова поршня була розроблена за участю Nico Saccocci з NikkSakk.Extreme.Airsoftcustom.

Виріб поставляється з металевим підшипником та пластиковою втулкою з помаранчевого технополімеру. Для роботи на приводах з високою скорострільністю виробник рекомендує знімати підшипник та використовувати лише пластикову втулку, для зменшення ваги.

УВАГА: заміна внутрішніх деталей гірбоксу потребує специфічних знань та навичок. Рекомендуємо звертатися з цим питанням до відповідних майстерень чи професійних спеціалістів з ремонту страйкбольного обладнання.

Характеристики:

Тип: голова поршня

Спільність: AEG (Tokyo Marui та аналоги)

Спеціалізація: тиха, висока скорострільність

Підшипник: +

Матеріал: полімер

8,3 г (з металевим підшипником), 5,5 г (без підшипника, при використанні полімерної втулки)

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення