Ключ NOVRITSCH Valve Tool

Оставить отзыв

Код:  344422747

Ключ NOVRITSCH Valve Tool

Оставить отзыв

Код:  344422747

Продавец:Active Service

5/5  ( 33 оценок )

286

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ключ для газових клапанів у магазинах страйкбольних пістолетів; оригінально призначений для SSP1 та SSX-23 від Novritsch.

Нагадаємо, компанія Novritsch була створена колишнім снайпером австрійської армії. Вона спеціалізується на випуску страйкбольної зброї та аксесуарів преміум-рівня, без жодних компромісів на шляху до найвищої якості. Головним продуктом компанії  є снайперські гвинтівки, однак вона не оминає увагою і інші речі, необхідні для снайпера — в тому числі вторинну зброю у вигляді пістолетів. Конкретно SSX23 створений за мотивами Hekler & Koch USP Mk23 — штатної зброї американських “морських котиків” — та розрахований на любителів стелс-тактики у страйкбольних баталіях (заради цього виробник навіть відмовився від blow-back). SSP1, в свою чергу, належить до копій Colt M1911 у сучасному оформленні та має більш традиційний функціонал — зокрема, повноцінну систему Blow-back.

Конкретно ж ключ NOVRITSCH Valve Tool буде корисним не лише спеціалістам з ремонту та обслуговування страйкбольної зброї, але і будь-яким власникам та користувачам пістолетів на грін-газі чи CO2. Адже навіть найнадійніші клапани з часом розхитуються на різьбі і починають травити газ. У більшості випадків подібну ситуацію можна виправити, просто підтягнувши клапан. Але для цього слід використовувати лише інструменти, які оригінально призначені для подібних робіт — як от цей ключ. Він легкий, компактний і в той же час універсальний і функціональний — одна сторона призначена для роботи з впускним клапаном, інша — з випускним.


Також зазначимо, що ключ підходить не лише для продукції Novritsch, але й для більшості стандартних клапанів від інших страйкбольних брендів. Однак для повної гарантії таку сумісність варто уточнювати окремо.

Характеристики:

Тип: ключ для клапанів у магазинах під грін-газ / CO2
Сумісність: Novritsch SSX23, Novritsch SSP1; можливість використання з продукцією інших брендів слід уточнювати окремо
Матеріал: метал

Характеристики

Калибр
  • 6 мм
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами