Рюкзак с дождевиком Pentagon Deos 65л Olive (МВ-00097)

Оставить отзыв

Код:  345872863

Рюкзак с дождевиком Pentagon Deos 65л Olive (МВ-00097)

Оставить отзыв

Код:  345872863

Продавец:М-В-С

4.8/5  ( 42 оценок )

7 450

Нет в наличии

6

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Експедиційний рюкзак об'ємом 65 літрів у тактичному стилі. Виготовлений з Cordura 500D - матеріалу, стійкого до стирання та розривів. Основне відділення можна розділити на два менші з окремим доступом.

Рюкзак закривається зверху м'яким димарем з мотузкою, що закінчується стопором. Димохід прикритий регульованим та знімним клапаном, оснащеним двома кишенями (зовнішньою та внутрішньою) та панеллю на липучці, що дозволяє прикріплювати різні види нашивок або емблем. У зовнішню кишеню захований дощовик для рюкзака. Доступ до багажу, що перевозиться на дні, забезпечується відкидною кришкою внизу.

З боків рюкзака є кишені з прорізами для пляшок або інших дрібниць, до яких потрібний швидкий доступ. Передня, бічні стінки та клапан рюкзака виконані монтажними стрічками MOLLE/PALS, які дозволяють збирати сумки, підсумки або аптечки. Внутрішня кишеня забезпечує сумісність із системою гідратації.

Зручність носіння забезпечується регульованою системою перенесення (система TBA), нагрудним ременем і широким поясним ременем, що знімається. Стабільність багажу, що перевозиться, забезпечується розташуванням компресійних ременів. Стіна, що примикає до задньої частини, посилена знімною алюмінієвою рамою.

З боків встановлені два MOLLE-контейнери ємністю 5,25 л кожен, для меншого обладнання. Ремені на дні рюкзака дозволяють носити килимок чи спальний мішок.

Рюкзак оснащений сертифікованими пряжками Duraflex та блискавками YKK, що забезпечує довговічність та надійність у будь-яких, навіть найскладніших умовах.

Технічні характеристики

Місткість: 65 літрів

Матеріал: Cordura 500D

Кількість камер: 1

Кількість кишень: 4

Розміри: 650 x 320 x 180 мм

Вага: 2400 г

Виробник: Pentagon, Греція

Характеристики

Объем, л
Материал
  • Cordura
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами