Рюкзак EKIPINUA Military Survival тактичний 50 л Модульний Камуфляж Мультикам

Рюкзак EKIPINUA Military Survival тактичний 50 л Модульний Камуфляж Мультикам

Продавець:AVVS Tech

4.9/5  ( 57 оцінок )

2 340

Немає в наявності

10

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • Рюкзак складається з 2 камер. Всередині основного відділення є додаткова перегородка, у другого відділення всередині є кишеня з вшитою сіткою. Додатково в рюкзаку є 3 знімні корзини , одна з них нирка. Виріб виготовлено з міцного, водонепроникного матеріалу, стійкого до розривів і стирання. Обидві камери закриваються на подвійну блискавку, завдяки якій закривання і відкривання відбувається плавно. Блискавки закриті, тому немає ризику потрапляння води в рюкзак. Спинка і плечові лямки посилені , покриті сіткою, яка пропускає повітря, що також значною мірою гасить вібрації - це особливо важливо під час тривалих подорожей.
  • Рюкзак має систему перенесення, яка складається з профільованих плечових ременів з швидкознімними пряжками, це практичне рішення і використовується для негайного скидання рюкзака. За стабільне транспортування відповідають плавне регулювання профільованих лямок, нагрудного та від'єднуваного пояса - пояс дозволяє розвантажити хребет і плечі під час носіння рюкзака - вся вага зосереджена на стегнах. На передній частині рюкзака, а також на лямках і бічних корзинах використовуються стрічки PALS , які дозволяють кріпити спорядження в системі MOLLE - це дозволяє встановити додаткові кишені.
  • ПОВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ - бічні стінки та верхня частина рюкзака мають 2 регульовані лямки, які застібаються пряжкою - використовується для стиснення рюкзака. Укорочення лямок рюкзака дозволяє його вирівняти, наприклад, коли основне відділення практично порожнє і лише менші кишені заповнені. Регульовані ремені також можуть бути корисними під час кріплення перевезеного обладнання, наприклад, килимка, намету тощо.
  • Знімна нирка - рюкзак має знімну нирку, яка вмонтована в систему MOLLE . Дозволяє закріпити його на поясі для брюк. У комплект також входить ремінь, який дозволяє одягати його та носити як звичайну нирку. У верхній частині має ручку, яка також дозволить носити його як сумку. Нирка в головній камері має сітчасту перегородку. Спереду також є відділення з 3 кишенями та 2 бічними кишенями на блискавці. Його також можна використовувати як туалетний мішок під час кемпінгу.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами