Тактичний штурмовий рюкзак SILVER KNIGH Ty-9900 об'єм 30 л

1 відгук Код:  347323275

Тактичний штурмовий рюкзак SILVER KNIGH Ty-9900 об'єм 30 л

1 відгук Код:  347323275

Продавець:Garmata

5/5  ( 18 оцінок )

1 250

950

Немає в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний військовий рюкзак SILVER KNIGHT TY-9900 - це штурмовий рюкзак з системою molle призначений для використання в коротко термінових бойових завданнях, туристичних походах, риболовлі, полювання, активного відпочинку, військово-спортивних ігор, включаючи гірські походи і скелелазіння. Зроблений із зносостійкої і вологовідштовхуючої тканини Oxford 1000d ( даний тип тканини використовуються для пошиття речей які використовуються в максимально складних погодних і експлуатаційних умов ). Розмір 45х32х15,5 см.

Рюкзак має містке основне відділення, спеціальне захищене відділення ( у яке можна покласти ноутбук, планшет або квадрокоптер ), три передні кишені на блискавці, передню частину, що відстібається, з додатковою сітчастою кишенею усередині, сітчасті вставки на спині для вентиляції, фіксацію на грудях з карабіном, що швидко розстібається, d-образні пластикові кільця на задній і лицьовій частині рюкзака, зручну ручку для перенесення, оснащений системою molle за допомогою якої ви зможете закріплювати підсумки в будь-якому зручному для вас місці.

М'які лямки і спинна частина штурмового рюкзака мають анатомічний крій, тому оптимально прилягають до корпусу, забезпечує його зручну і надійну фіксацію на спині при бігу, ходьбі або лазінні . Грудне стягування допомагає рівномірно розподілити навантаження рюкзака на плечі і спину.

Особливості:

  • зносостійка і вологовідштовхуюча тканина Oxford 1000d
  • грудне стягування
  • система Molle
  • анатомічний крій вентильована м'яка спина
  • спеціальний відділ для ноутбука, квадрокоптера, планшет.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Игорь Игнатенко
    Відгук від покупця. Продавець: Garmata

    Перше враження! Рюкзак досить не поганий, міцний матеріал, 6 віддфлень, в середині також є невеличкі відділення, лямки для регулювання під об'єм, наліпки на шеврони аж 4 шт, 30л обє'м відповідає дійсності в порівнянні з моїм (дешевеньким) я задоволений, не громіздкий, ноут 15 діагональ зайде, фурнітура також хороша в процесі буде видно , система MOLLI.

    Переваги:
    Ціна, об'єм, матеріал, швидка доставка, прийшов на наступний день, комунікація продавця
    Недоліки:
    Для себе не знайшов