Комплект обвеса для АК-47 Харьковские мастера с полой ручкой черного цвета

Оставить отзыв

Код:  348660174

Комплект обвеса для АК-47 Харьковские мастера с полой ручкой черного цвета

Оставить отзыв

Код:  348660174

Продавец:VinDuzel

4.7/5  ( 48 оценок )

3 590

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Комплект обважування для АК-47 з порожнистою ручкою чорного кольору.

Містить у собі Цев'є, кронштейн з планками пикатини (для АК74, АКМ, АКС), збільшену ручку затвору (Тромікс) чорного кольору, ергономічну пістолетну рукоятку на Автомат Калашнікова 47 чорного кольору, а так само тактичну ручку переносу вогню.

Функціональна цівка для автоматів АК та їх модифікацій (АК, АКМ, АКМС, АК-74, АК-74С, АК-74М, а також Сайга, вепр і т.п.) Цівка зі скло наповненого поліаміду, що витримує температуру, не плавиться. Витримує удари. У комплект входить сам виріб, бічні планки, комплект болтів та шестигранник. Установка виконується замість штатного. Не підходить для АКСУ та ПКМ.

Збільшена ручка затвора (тромікс) чорного кольору призначена для всіх типів автомата Калашнікова АК (АК47, АКМ, АКМС, АК-74, АКС-74, АКСУ і т.д.). А також для всіх цивільних версій мисливського карабіну на базі АК (Маяк, Вулкан, Форт, Сайга, Вепр і т.д.).

Ергономічна пістолетна рукоятка на Автомат Калашнікова 47 чорного кольору розміром 11см забезпечує комфортне та надійне утримання зброї при стрільбі з будь-яких, зокрема нестійких положень, а також контроль вертикального та горизонтального відхилення ствола при віддачі. Виготовлена із жаростійкого пластику CoPET методом друку на 3D принтері. На поверхні нанесено гравіювання у формі герба України. Фіксується за допомогою двох гвинтів у верхній частині. Встановлюється на планку Пікатінні цівки більшості гвинтівок та автоматів у нижньому або бічному положеннях.

Тактична ручка перенесення вогню порожня чорного кольору розміром 9 см забезпечує комфортне та надійне утримання зброї при стрільбі з будь-яких, зокрема нестійких положень, а також контроль вертикального та горизонтального відхилення ствола при віддачі. Виготовлена із жаростійкого пластику CoPET методом друку на 3D принтері. На поверхні нанесено гравіювання у формі герба України. Фіксується за допомогою двох гвинтів у верхній частині. Встановлюється на планку Пікатінні цівки більшості гвинтівок та автоматів у нижньому або бічному положеннях.

Характеристики:

- жароміцний пластик CoPET, що характеризується високою стійкістю до ударів.

- Температуростійкість: -20 +70 °C

- міцність при згинанні: 76 МПа

Твердість за Роквеллом: 104 HR

Комплектація: самі вироби та кріплення.

Позитивні якості: легкість, міцність.

Характеристики

Модель оружия
Страна регистрации бренда
  • Украина
Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами