Ботинки тактические Scooter(Турция),берцы пустыннные,легкие 44р

Оставить отзыв Код:  349452453

Ботинки тактические Scooter(Турция),берцы пустыннные,легкие 44р

Оставить отзыв Код:  349452453

Продавец:B-Tools

4.6/5  ( 96 оценок )

2 800

2 399

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Високі, колір койот.Матеріал: - дихаюча натуральна нубукова шкіра. - Водовідштовхувальні текстильні вставки із поліаміду Cordura.
Перша визначна особливість пустельних черевиків Scooter - це їх дизайн. Використовуючи найпопулярніші моделі військових черевиків у Турції та світі, Scooter забезпечує більш тривалий термін служби черевиків з технологією лиття підошви у черевиках. Експлуатація чоловічих черевиків призводить до більш швидкої їхньої деформації. Scooter, що прагне сповільнити цю деформацію, використовує на зовнішній поверхні натуральну шкіру.

Крім того, водовідштовхувальні вставки з поліаміду Cordura, використані на текстильній поверхні виробу, знижують водопроникність черевиків Scooter та продовжують термін їхньої служби.

Черевики з натуральної шкіри дозволяють вашим ногам дихати, таким чином, запобігають утворенню вологи у взутті. Черевики Scooter у стилі мілітарі бежевого кольору – одні з найміцніших черевиків серед конкурентів завдяки технології ливарної підошви. Їх дуже легко вдягати та знімати. Черевики з нубукової шкіри не утримують вологу на ногах, оскільки пропускають повітря.

Характеристики

Размер
Цвет
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами