Ботинки мужские демисезонные высокие MIL-TEC SECURITY Черный 45 р с натуральной зносостойкой кожи дышащей подкладкой на шнуровке подошва ​​из карбона

Оставить отзыв Код:  349453338

Ботинки мужские демисезонные высокие MIL-TEC SECURITY Черный 45 р с натуральной зносостойкой кожи дышащей подкладкой на шнуровке подошва ​​из карбона

Оставить отзыв Код:  349453338

Размер: 45

Продавец:GabRus

4.6/5  ( 429 оценок )

3 704

3 087

Есть в наличии

10

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

HIGH SECURITY SHOES
новий, продукт німецької компанії Mil-Tec
призначений для військовослужбовців
з натуральної коров'ячої шкіри (ACTION COW LEATHER)
легкий і зручний
повна військова специфікація - тверда
дуже міцний - нейлон 800D
дихаюча підкладка CAMBRELLE®
заводське просочення
Термоактивний шар 3M THINSULATE™
правильний тепловий баланс
анатомічна антибактеріальна устілка
м'який комір на щиколотці
система швидкої шнурівки з нержавіючої сталі
люверси і люверси зі сплавів легких металів
язик з’єднаний з верхнім по всій довжині
маслостійка підошва
агресивний різноспрямований протектор (не ковзає)
загартовані полімером носові подушечки
стабілізація п'яти і щиколотки
міцні, нейлонові шнурки
оригінальна коробка
Колір: Чорний / чорний
 
Професійне тактичне взуття, призначене для використання в різних умовах. Mil-Tec отримав переваги від чудової ізоляції Thinsulate ™ від 3M.
 
Взуття здобуло визнання за комфорт і надійність силових служб у всьому світі. Вони виготовлені за новітніми технологіями з добірної натуральної шкіри та нейлону 800D. Призначений для активних людей, які цінують високу якість.
 
Теплоізоляція THINSULATE™ від 3M забезпечує повну повітропроникність матеріалу, що гарантує збереження належного теплового балансу незалежно від умов використання.
 
Водонепроникний нейлон 800D (денім) характеризується високою стійкістю до порізів і стирання. М'який комір верху ідеально облягає литку, а язичок, з'єднаний по всій довжині з верхом, запобігає проникненню води, снігу або бруду з верху. Устілка оброблена дихаючим швидковисихаючим матеріалом.
 
Нержавіюча двопатентна система швидкої шнурівки полегшить правильну посадку взуття. Підошва виготовлена ​​з карбону, маслостійкої гуми. Проступь забезпечує відмінне зчеплення і захист стопи від різних травм, додатково збагачена ручкою-драбиною.
 
Посилений, загартований полімером підносок і система стабілізації п'яти забезпечують безпеку і комфорт. У комплект входять дуже міцні, нейлонові шнурки та оригінальна коробка.
ТІНСУЛЕЙТ- матеріал, запатентований 3М, використовується в основному в швейній промисловості. Характеризується легкими і водночас міцними мікроволокнами з чудовими тепловими параметрами. Мікроволокна Thinsulate приблизно в 10 разів менші за волокна інших синтетичних утеплювачів, що використовуються в теплоізоляції, а значить, набагато ефективніше накопичують повітря. Тинсулейт вбирає вологу, не втрачаючи своїх теплових властивостей, тому ідеально підходить для середовищ з підвищеною вологістю. Матеріал пропускає повітря, що забезпечує належний тепловий баланс.
 

Характеристики

Размер
Цвет
Материал подошвы
  • Подошва изготовлена ​​из карбона, маслостойкой резины. Проступь обеспечивает отличное сцепление и защиту стопы от различных травм, дополнительно обогащенная ручкой-лестницей.
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами