Рюкзак тактичний військовий Camo Military Gear Cargo 32л ATC-AU оливковий

Рюкзак тактичний військовий Camo Military Gear Cargo 32л ATC-AU оливковий

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 567 оцінок )

1 556

1 496

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CARGO – це модель, заснована на перевіреному дизайні для ВПС США – багатоцільовий рюкзак DFLCS GCS. Це рюкзак середнього розміру із простим, але практичним дизайном. Основне відділення з додатковою кишенею спереду дозволить упакувати все необхідне спорядження. Відмінно підійде як туристичний рюкзак для різноманітних поїздок, подорожей або як повсякденний рюкзак. Велика поверхня кріпильних лямок дозволяє значно розширити рюкзак за рахунок приєднання додаткових кишень. Компресійні ремені дозволять відрегулювати основне відділення під вантаж, що перевозиться. Глибоко знімні блискавки забезпечують легкий доступ до предметів, що переносяться. Військова специфікація гарантує функціональність та зручність використання. CARGO виготовлений з міцного та стійкого до стирання та знебарвлення поліестеру 600D. Також він має підвищену стійкість до вологи, тому в ньому можна носити спорядження навіть під час невеликого дощу. Продукт призначений для всіх любителів військових, туризму, виживання та спорту на відкритому повітрі.

Основне відділення, що закривається на двосторонню блискавку, дозволяє легко запакувати більші предмети, такі як одяг, ноутбук, їжа, сокира, термос і т. д. Усередині є плоска кишеня, що закривається на липучку. На внутрішній стороні клапана є 5 рядів стрічок кріплення, які дозволяють прикріпити організаційні кишені для підтримки порядку в рюкзаку.

У велику трикутну кишеню зверху, що закривається на двосторонню блискавку, можна покласти телефон, ліхтарик, ніж, блокнот, GPS, аптечку і т.д.

Над ним є невелика плоска кишеня для дрібниць, таких як ключі, трут, складаний ніж

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами