Дождевик плащ водорнепроницаемый BRICK Зеленый пончо с капюшоном водостойкой молнией защита от осадков и ветра с сумкой для хранения в комплекте

1 отзыв

Код:  351378522

Дождевик плащ водорнепроницаемый BRICK Зеленый пончо с капюшоном водостойкой молнией защита от осадков и ветра с сумкой для хранения в комплекте

1 отзыв

Код:  351378522

Продавец:GabRus

4.6/5  ( 429 оценок )

1 322

1 101

Есть в наличии

6

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

ДОЩ

ДВІЙНЕ ПРОСОЧЕННЯ

ПЕЛЕРІ, ПОНЧО

З ВОДОСТІЙКОЮ БЛИСКАВКОЮ

І РЕФЛЕКСІЯ

УПАКОВАНИЙ ПІД ДОЩЕМ

СУМКА

Ця пропозиція стосується накидки GREEN

Усі кольори включені в інші аукціони

Модель глобуса:

ЧОРНИЙ, ЧЕРВОНИЙ, СИНІЙ І ЗЕЛЕНИЙ.



Накидка виготовлена з водонепроникної тканини (100% поліестер) з подвійним просоченням з внутрішньої сторони, водонепроникна в межах 3000 мм водяного стовпа. Завдяки непроклеєним швам і водонепроникним параметрам - призначений для мряки, невеликого дощу. Накидка невелика, не займає багато місця і практично не обтяжує ваш багаж в поїздці або подорожі. Він корисний і влітку, і взимку. Він створювався з думкою про експедиції в гори, але також чудово підходить для прогулянок, паломництв, а також для повсякденної роботи.

Накидка настільки містка, що під неї можна помістити і рюкзак на кілька десятків літрів. Всі основні шви з внутрішньої сторони спеціально ЛАМІНУЮТЬСЯ, що підвищує СТІЙКІСТЬ ДО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ.

Накидка сконструйована таким чином, що не має швів (на плечах і спині) в місцях, найбільш схильних до промокання. Капюшон регулюється за допомогою гумового шнура зі стопором і пластиковим наконечником. У верхній частині накидка має водонепроникну блискавку найвищої якості. Збоку накидки застібаються на кнопки (застібки BRICK), а ззаду є відбивач (що підвищує безпеку).



До кожної накидки додається естетична сумка з такого ж водонепроникного матеріалу.


Після покупки надішліть на електронну пошту (повідомлення) обраний колір, відсутність інформації означає вибір чорної накидки.

Характеристики

Материал (состав)
  • Полиэстер
Дополнительные характеристики
  • Мужские,Женские
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Владислав
    Продавец: GabRus

    Пришло это...