Наплічник до 20 літрів койот

Оставить отзыв

Код:  351378534

Наплічник до 20 літрів койот

Оставить отзыв

Код:  351378534

Продавец:GabRus

4.6/5  ( 429 оценок )

728

606

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Універсальний рюкзак / сумка відмінно підійде для походів, занять спортом, а також у повсякденному міському використанні.

Рюкзак виготовлений з міцного та водонепроникного нейлону 600D Oxford .

Рюкзак складається з:

1) Велике основне відділення з двосторонньою блискавкою. Всередині камери є 2 внутрішніх кишені Всередині камера має додатковий водонепроникний шар.

2) Переднє, менше відділення також закривається на двосторонню блискавку з широким доступом всередині.1 кишеня всередині.

3) На передньому, меншому відділенні, ще одна кишеня на блискавці з вшитими лямками-петлями, завдяки якій ми можемо розмістити додаткові аксесуари, корисні в експедиції, такі як мультитул, ліхтарик або поворотний ключ-карабін. в обох відсіках є вентиляційні отвори - дренаж.

4) Задня кишеня застібається на засувку, на якій є шлевка, що застібається на липучку. Широка шлевка дозволяє додатково пристібатися до пояса, в кишеню можна заховати наплічник - підтяжки при переході з рюкзака на сумку. На жорсткій спинці  є  сітка, яка покращує вентиляцію

4) Горизонтальна прохідна перегородка над переднім відділенням із вшитою липучкою для емблем і рантом зі стопором, наприклад, для шапки чи рукавичок.

5) Ремені для носіння рюкзака на плечі – це широкий ремінь з регульованою довжиною, який кріпиться до наплічника за допомогою міцної пряжки, яка дозволяє швидко відстібатися. Нижнє кріплення забезпечує обертовий карабін, закріплений на одному з D-кілець, що дозволяє носити рюкзак на будь-якому плечі. На внутрішній стороні наплічника є невелика плоска кишеня.

6) Верхня ручка валізи з D-кільцями з обох сторін.

Застібки-блискавки на зовнішніх застібках-блискавках обладнані  петлями для спрощення використання застібок-блискавок навіть у товстих рукавичках.

Основні краї оброблені міцною обрізкою .

Рюкзак має  систему Molle / Pals  - зовнішні лямки шириною 2,5 см, що дозволяє кріпити сумки в модульній системі.

Характеристики

Объем, л
Цвет
Система крепления снаряжения
  • База для модульной системы (Molle)
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами