Ніж Adimanti Samson від Ganzo (дизайн Brutalica) Зелений (Samson-GR)

Оставить отзыв Код:  351595635

Ніж Adimanti Samson від Ganzo (дизайн Brutalica) Зелений (Samson-GR)

Оставить отзыв Код:  351595635

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

5 201

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Adimanti Samson від Ganzo (дизайн Brutalica) Зелений (Samson-GR)


Якісний і надійний ніж Adimanti Samson від Ganzo (з дизайном Brutalica) стане незамінним інструментом у вашій кухні або під час активного відпочинку на природі. Цей ніж виробляється компанією Adimanti в Китаї і має гарантійний термін в 12 місяців.

Характеристики:


- Модель: Samson by Ganzo (Brutalica design) Green

- Артикул: Samson-GR

- Производитель: Adimanti

- Страна производства: Китай

- Гарантія, мес: 12


Ніж має зелений колір і привабливий дизайн Brutalica, що додає йому особливий шарм. Виготовлений з високоякісної сталі, він дуже міцний і довговічний. Лезо ножа гостре і легко точиться, що забезпечує його ефективність при різанні. Завдяки зручної рукоятці, ніж комфортно лежить у руці і дозволяє контролювати процес різання.


Ніж Samson by Ganzo має всі необхідні характеристики для використання в кухні або на природі. Його можна використовувати для нарізки продуктів, розрізання м'яса, овочів, фруктів або виконання різноманітних робіт під час кемпінгу або рибалки.


Замовляйте ніж Adimanti Samson від Ganzo (дизайн Brutalica) Зелений (Samson-GR) вже сьогодні і насолоджуйтеся зручністю та високою якістю продукту. Доставка займе всього 2-5 днів.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».